WeismannK

Мій догляд за фарбованим пористим волоссям

Мій догляд за фарбованим пористим волоссям

В питанні догляду за волоссям я намагаюсь дотримуватися необхідного мінімуму. Не люблю велику кількість банок і кожен раз зазвичай купую щось нове на заміну. Тут не всі засоби, бо я зараз не вдома, але постараюсь розповісти про більшість.

В мене пористе фарбоване волосся, з яким я намагаюсь зробити курчавий метод. А також жирний тип шкіри голови, голову я мию зазвичай через день.

Отже почнемо з основи:

Зараз в мене шампунь від Dikson для курчавого волосся. Вдома ще є шампунь для глибокого очищення з вугіллям від Umberto Giannini. Намагаюсь не брати надто ядрені шампуні для жирного волосся, бо вони часто пересушують мені голову. Dikson мені поки подобається, локони з ним більш пружні.

Кондиціонер зараз від Moroccanoil для підтримки кольору. Вдома ще маска від Drunk Elephant з ароматом ванілі❤️

Цей кондиціонер хороший, має приємний аромат та бежевий колір. Зволожує волосся, з ним легко зформувати завиток під час миття голови.

Мій догляд за фарбованим пористим волоссям

Тепер догляд та стайлінг. Тут все просто - лише три засоби, можна навіть обійтися двома😅

Починаю зі спрею лівіну від MilkShake. Має яскравий аромат милкшейку, спочатку я його терпіти не могла, а зараз навіть не звертаю уваги. Що важливо, він не обтяжує волосся і не жирнить його

Наступним наношу Olaplex 6 в якості крему. Він може зліплювати волосся, якщо переборщити. Але в мене з цим проблем немає, я наношу десь розміром з лісовий горіх чи менше. Приємний аромат, волосся з ним більш доглянуте та слухняне, прибирає пухнастість. На жаль, на посічені кінчики не впиливає

Остання в мене пінка, але її я наношу не завжди. Залежить від курчавого настрою та погоди. Taft 3, зараз в наявності не бачу. Банка може бути трохи іншої форми, зараз я знайшла прямокутну. Купую вже втрете. Вона легка, але досить добре тримає кучері. Не обтяжує, не жирнить волосся. Наношу також на коріння для об'єму. Залишаю перехід на подібну пінку з іншої серії поки не бачу цієї, її планую спробувати теж.

Хочу ще спробувати продукти від Olaplex, бо 6 засіб мені сподобався.

Це все, пишить чи ви пробували щось з цього))