Zhukovka

Лімітована серія, вибуховий аромат, натуральний склад ✿

Дівчатаааа, ви точно вже знаєте, що я справжня прихильниця швейцарського бренду натуральної косметики Weleda!

І звісно , побачивши на їх сторінці лімітовану літню НОВИНКУ, я не змогла себе втримати ! І ось тримаю найкращий літній гель в своїх руках !

Чому найкращий , давайте розбиратись ☺️

Яскрава м'яка туба блакитного забарвлення що зберігає у собі 200 мл гелю для душу. Зручненька кришечка фліп-топ надійно зберігає його . На лицевій стороні хизуються основні компоненти складу - це лайм, апельсин та кардамон ! Ви уже уявили цей аромат ? 🍋

Консистенція гелева, прозора, дуже економна у використанні , достатньо невеликої горошини для того , щоб прийняти ароматний душ. При контакті з водою утворює м'яку, приємну пінку 🫧

Аромат 🍋
Він просто вибуховий , літній , яскравий ☀️ На 100% заряджає бадьорістю і гарним настроєм , за це я обожнюю гелі Weleda! Це прекрасне поєднання цитрусових з прянощами . А головне, що цей аромат утворився за рахунок ефірних олій у складі 🪔

Враження такі ж яскраві , як пакування і аромат, що окутує мене з ніг до голови і тримається на шкірі ще протягом 30хв 🍊 Шкіра зволожена і приємна на дотик , адже у складі вітамін Е, молочна кислота, гліцерин і це далеко не всі смаколики ! Взагалі говорячи про склад , то він на 100% безпечний , адже всі інгредієнти натурального рослинного походження 🌿 Тому тут і гадати немає чого ! Цю НОВИНКУ треба брати !

І це ще не все ! Лімітована колекція включає в себе ще й крем для рук 🫰🏼 Пиши в коментарях , якщо чекаєш огляду на нього ❤️