Блиск для збіл ьшення об’єму Essence 103 Pretty in Pink
Екстремальний об'єм 💋
Покористувалась блиском від Essence і готова поділитись враженнями: свотчі, стійкість, чи дає ефект збільшення об’єму. Відтінок 103
Перше, що хочу відмітити, що мій відтінок дуже насичений 103 Pretty in Pink - те що точно кинеться в очі, якщо не робити сильні акценти ще в макіяжі. Наношу в декілька тонких шарів, тому що в один нанести рівномірно не виходить, десь постійно є проплешини.
У флаконі видно маленькі блискітки, але вони дрібні і дуже ніжно виглядають на губах.
- Блиск має дуже приємний солодко-цукерковий аромат, доволі насичений, але швидко вивітрюється
- Після нанесення десь з пів години відчувається ментолова прохолода. Про наявність ментолу написано на флаконі, саме цей компонент і дає ефект збільшення. В літню пору це дуже приємний бонус, а от в інші пори року мені не дуже комфортний такий холодок.
- Пензлик дуже м’який і приємний на дотик.
Показую як виглядає свотч на сонечку і як в приміщенні.
Результати використання блиску для збільшення об’єму Essence 103 Pretty in Pink
- Губи дійсно візуально трошки збільшились, але це ще й за рахунок такого кольору блиску.
- Хоч у відгуках читала що блиск не тече, але я б не погодилась. При нанесенні так як у мене на фото - блиск постійно “затікав” в куточки.
- Окрім того видно як він і “стікає” і втрачає свій вигляд після години на вулиці. При цьому я не їла нічого і не пила.
Як на мене блиск від Essence доволі вибагливий. Швидко тускнішає, підтікає, якщо нанести і зробити насичений колір. Але дійсно дає хоч і мінімальний, але ефект збільшення об’єму.
Коментарі (0)