Флоатінг вдома-можливий
Якщо хочете зняти втому та розслабитися після важкого дня-візьміть сіль!
Я взагалі не люблю приймати ванни,але ця сіль мене підкупила. Дуже розслаблює. Знімає біль у спині(у мене не повністю,але краще ніж без неї).Шкіра після ванни як у дитини: ніжна,шовковиста та зволожена( як не дивно). Якщо страждаєте безсонням, то після заснете вмить. Хоча краще не зовсім перед сном приймати, за годинку десь. Попить потім чаю). Але я засинаю зразу ж.
Показання: радикуліти,остеохондроз,недостача магнія, вегето-судинна дистонія,артрити,артрози,неврити,невралгії і т.д. Звичайно для гарного ефекту треба на ванну використати ціле відерце(1000мл). Тоді майже буде ефект Мертвого моря). Запах теж туже розслаблює,бо є ефірні олії сосни та евкаліпту.
Якщо у вас знижений тиск ,вона може його ще більше понизити. Тому мені рекомендували додавати в таку ванну саме білий скипидар. Його треба зовсім трошки. Тоді така ванна нормалізує тиск і покращить кровообіг. Хоча у мене магнієва ванна не знижувала тиск. Скипидар ще й відбілить ванну))). Для пониження тиску можна додати жовту емульсію(скипидар).
Ще важливий момент: такі ванни повинні бути не гарячі,а десь 36-38 градусів. Приймати 15-20 хвилин. Тоді і тіло насититься магнієм трансдермально,і повність розслабиться. Кількість процедур 7-10,через день.
Коментарі (0)