V-R-O-D-L-Y-V-A

O’BAYS Color Eye Liner

O’BAYS Color Eye Liner

Привіт MakeupClub 🖤

Я люблю бузкові акценти на очах, але цю покупку вважаю невдалою 😒 Тому що є краще

O’BAYS Color Eye Liner
O’BAYS Color Eye Liner

💜 Розмір: 11,3 см.

💜 Матеріал: пластик.

💜 Об'єм: 1г.

💜 Тип: автоматичний.

💜 Текстура: кремова.

💜 Формула: не водостійка.

💜 В роботі: можна вимальовувати акуратні графічні лінії, розтушовувати, тому що олівець не швидко фіксується і застосовувати як підкладку під тіні. Для нанесення на слизову не підходить.

💜 Фініш: оксамитовий, колір не втрачає насиченість відтінку протягом дня.

💜 Демакіяж: міцеляркою.

💜 Дизайн: мінімалістичний.

💔 Упаковка: якість підкачала. Мені олівчик попався з недоклеєною налипкою, яка мене дратує щоразу, коли я беру його до рук + люфтит (коли маніпулюю олівцем, є чітке відчуття, що олівець бовтається всередині упаковки). Також слід зберігати у прохолодному місці, інакше може ламатися під час контакту.

*💜 - ок,

**💔 - не ок.

Пастельний бузково-блакитний відтінок. Не потребує білої підкладки. Дуже вибілений. Він не зовсім відповідає тому, який зазвичай уявляєш, коли чуєш "бузковий", "барвінковий". Але все одно приємний для ока.

Рівномірне наносится, легко тушкується, не швидко схоплюється. Якщо плануєте наносити на всю повіку, то потрібно фіксувати тінями або прозорою пудрою, інакше все скачається.

По слизовій саме цей відтінок не хоче малювати зовсім. Я пробувала поверх білого каяла - ліг, але виглядає він зовсім не так, як я цього очікувала. Хоча чого я очікувала від звичайного олівця на слизовій?

Якщо у вас закралася думка, що ви вже цей олівець бачили - так, бачили 🤭, у Colour Intense 😉

P.S. детально тут - https://club.makeup.com.ua/post/42648/

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜