Оленка

Шампунь для розгладження волосся. Чи працює

Шампунь для розгладження волосся. Чи працює

Фірма Alfaparf італійська, і може скажу дивну річ, але більшість засобів з цієї країни мені підходять. Може через те, що середземноморських народів схожий тип воллося з моїм.

Шампунь безсульфатний, великий професійний об'єм, обіцяє розгладити хвилясте волосся. Зазвичай це робиться або за допомогою великої кількості силіконів, або ж за рахунок зволожуючих компонентів. Силіконів в складі не помічено, тож були надії на друге.

Що я отримала?

Після першого миття ефект був дивний. Шампунь наче трохи маслянистий, і таке враження, що лишається плівка, або не змивається до кінця. Мені таке не сподобалось. Думаю, ок, може хоч дія мене порадує. Нагадую, що сушилась природнім шляхом.Ну так, трохи не так пушаться, як зазвичай, але нічого особливого. Я була розчарована.

А тут якось дуже поспішала і витягла фен. От з ним результат значно кращий - там дійсно видно, що волосся краще лягає, довше не пушиться.

Але ж це не те, що я хотіла. Літр шампуню коє як закінчила, було шкода витрачених коштів. Але майте на увазі, що є оцей дивний ефект непромитості під час використання і потім щоб була гладкість необхідний фен.

Моя оцінка 4 з 10

А маска з цієї серії мені сподобалась, правда вона йде значно повільніше, ніж шампунь.

Шампунь для розгладження волосся. Чи працює
Шампунь для розгладження волосся. Чи працює