Вимогам відповідає
Шампунь для відновлення волосся з олією авокадо холодного віджиму від Nature Box
Цей шампунь я придбала у найближчому супермаркеті, коли несподівано закінчився його попередник. Обрала саме його з-поміж інших варіантів на полицях, адже вже мала позитивний досвід використання незмивного кондиціонеру з цієї ж серії.
Пакування. Шампунь міститься у пляшечці з прозорого зеленого пластику об’ємом 385 мл. Кришечка фліп-топ легко відкривається, щільно закривається та надійно захищає шампунь від протікання.
На наліпці, окрім назви шампуню та терміну придатності, є багато цікавої інформації:
- позначки, що пляшку виготовлено з переробленого пластику, і що її також можна переробляти💚
- позначка, що виробник підтримує місцевих фермерів
- сертифікати про те, що склад натуральний та веганський💚
- ну і власне сам склад
Склад. Виробник зазначає, що 98% інгредієнтів у складі є натуральними. А сертифікат COSMOS Natural підтверджує його якість.
З корисного:
- Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - блиск та полегшення розчісування
- Persea Gratissima (Avocado) Oil - олія авокадо - зволоження та зміцнення волосся
- Betaine - пом’якшення
- Citric Acid - консервант та регулятор рН
В якості піноутворювачів використовуються відносно м’які ПАР (Sodium Coco Sulfate І Cocamidopropyl Betaine) та дуже м’які ПАР (Coco-Glucoside і Caprylyl/Capryl Glucoside).
Шампунь без SLS, парабенів та силіконів. Не знаю, чи справді щось корисне робить олія авокадо у шампуні, бо вона ж одразу змивається, але склад насправді добрий👍
Консистенція та аромат. Шампунь звичайної шампунної консистенції, помірно рідний, прозорий. Аромат ніжний, приємний, свіжо-солодкий, мені трошки нагадує цитруси.
В процесі використання. Вже декілька років у мене є певний ритуал миття голови. А саме: спінювання шампуню за допомогою мисочки та душової лійки. В окрему пластикову мисочку я наливаю шампунь, а зверху поливаю його водою з лійки. В результаті отримую пінну водичку, яка легко розподіляється по шкірі та волоссю. І таким чином навіть шампунь з найм’якішими ПАР утворює вдосталь піни та економно використовується. З шампунем від Nature Box роблю так само.
Якщо волосся ще доволі свіженьке, то для промивання достатньо й одного намилювання. Якщо ж після попереднього миття пройшло 3 дні, то намилюю двічі.
Шампунь гарно працює з пілінгом для шкіри голові від Meloni та разом вони подовжують чистоту волосся влітку. Хоча, гадаю, тут більше заслуга саме пілінгу.
Враження
Цей шампунь не робить нічого надзвичайного. Я не дуже вірю в те, що шампунь сам собою може якось відновлювати або покращувати стан волосся. Щоб пористе фарбоване волосся охайно виглядало та легко розчісувалось, воно обов’язково потребує нанесення бальзамів/кондиціонерів/масок після миття. Тож вимог до шампуню у мене всього дві: адекватний склад з НЕагресивними ПАР та якісне очищення, якого вистачало б на 2-3 дні. Цим вимогам шампунь з олією авокадо від Nature Box відповідає. Гарний надійний варіант від відповідального виробника, та ще й за доступною ціною.
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)