Аna

Відновлюючі ампули RELANCE REVEIL з вітаміном С.

Відновлюючі ампули RELANCE REVEIL з вітаміном С.

Захотілося покращити стан своєї шкіри за допомогою косметики. Зазвичай саме вітамін С дає на моїй шкірі вау-ефект і більш-менш стабільний результат. Цього разу я обрала не просто сироватку з вітаміном С, а цілий антиоксидантний комплекс.

Текстура

В середині ампули захована сироватка. Спочатку здається трохи маслянистою, але при нанесенні на шкіру олія зовсім не відчутна. На дотик, як густа водичка. Аромату немає. Колір прозорий.

Відчуття на шкірі

Негативних проявів не було. Шкіра під сироваткою дихає, почувається комфортно. Рідина всотується дуже швидко. Іноді навіть доводилося донаносити, так швидко шкіра поглинала продукт.

На обличчі трохи липне і поблискує. Тому треба закривати кремом.

Я використовувала одну ампулу перед сном. А на ранок просто змивала залишки водою.

І ще один нюанс: якщо на вулиці спека 30+ і вище, то сироватка буде відчуватись на шкірі. Тому краще робити догляд у прохолодний проміжок часу або користуватись кліматичною технікою, якщо є така змога. Бо не існує для мене доглядових засобів, які б при такій жарі комфортно відчувалися на шкірі. Хіба що кубик льоду)

На фото нижче видно, що шкіра обличчя трохи вибоискує. Фото зроблено одразу після нанесення ампули RELANCE. На руці зліва - "До", справа - "Після" нанесення. Як на мене, на руці різниці майже не виндно. Хіба що з'явилося трохи більше здорового сяйва.

Відновлюючі ампули RELANCE REVEIL з вітаміном С.
Відновлюючі ампули RELANCE REVEIL з вітаміном С.

Економічність

Я запланувала курс із 10 ампул. Але вже після п'ятої ампули зрозуміла, що досягнула максимум покращення шкіри. Тому перестала використовувати ампули щодня. Залишок використовую один раз на тиждень для підтримки результату. Таким чином коробки мені вистачить приблизно на місяць.

Доречі, в ампулі досить багато рідини. Однієї ампули вистачає на обличчя, шию, плечі, зону декольте, і ще залишається трохи для рук або ніг.

Процитую повний склад:

Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglycerin-6, Centella Asiatica Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Glycine Soya (Soybean) Oil, Alpha-lipoic Acid, Pentylene Glycol, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Fragrance, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Essential Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Lactic Acid

Склад мені дуже сподобався. Відома концентрація вітаміну С - 5%, так пише виробник. Також є багато цінних рослинних екстрактів. Моїй шкірі подобаються засоби, до складу яких входить центелла. Трохи насторожує наявність касторової олії, бо в деяких випадках вона забиває мою шкіру. Але в цих ампулах добре збалансована формула і касторова олія ніяк себе негативно не проявила.

Доречі, компонент Hydrogenated Castor Oil часто зустрічається у складі інших ампул з вітаміном С. Для себе роблю висновок, що боятися його не слід.

Результат

Шкіра стала виглядати більш здоровою. Як наче я виспалась, ідеально харчувалась і десь поділися всі стреси в житті)

Також шкіра стала більш зволоженою. Зникла мережа дрібних, ледь помітних сухих зморшок.

Рівень регенерації шкіри важко оцінити, але вона явно стала виглядати більш рівною, колір став більш рівномірним.

Виробник заявляє наступні результати: зволоження, регенерація, сяйво і більш рівний тон шкіри. Вцілому погоджуюся з усіма пунктами. Вдячна виробнику за чіткий перелік результатів.

Про текстуру та ефект на шкірі від цих ампул зняла коротеньке відео: https://club.makeup.com.ua/looks/41893/

Ціна - якість

Як на мене, ціна і якість знаходяться у балансі. За свою ціну це дуже хороше придбання.

Загалом я дуже задоволена покупкою. Єдине, що мене трохи збентежило - під час відкриття ампули на шкіру інколи потрапляє невеличка крихта скла. Цікаво, це у всіх ампул так? Чи це я щось не так роблю?