Darina🦉

Сонцезахисний крем-флюїд для обличчя "Контроль пігментації" SPF 50

Привіт, сьогодні про класну знахідку на літо, особливо для тих, хто ( як я ) не користується тональним засобом, та використовує засоби з SPF 👌🏼!

Сонцезахисний крем-флюїд для обличчя NIVEA SUN «Контроль пігментації» SPF 50+ (від виробника):
• захищає від UVA/UVB-променів;
• за 4 тижні зменшує пігментні плями, спричинені сонцем, і запобігає появі нових;
• має легку приємну текстуру;
• рекомендований для шкіри обличчя, шиї та декольте;
• протестований під дерматологічним контролем.

Склад:

Aqua, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dibutyl Adipate, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Cocoglycerides, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Rapeseed Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum, CI 15985, CI 16035

З цікавого:

• Бутилметоксидибензоілметан (Butyl Methoxydibenzoylmethane) - Стабільний УФ-фільтр, який захищає шкіру від впливу ультрафіолетових променів типу А (UVA).
  • Етилгексилтриазон (Ethylhexyl Triazone) - Органічний УФ-фільтр, який забезпечує захист від ультрафіолетових променів типу В (UVB).
  • Біc-етилгексилоксифенол метоксифеніл триазин (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - Широкоспектральний УФ-фільтр, що захищає від UVA та UVB променів.
  • Фенілбензимідазол сульфонова кислота (Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid) - Водорозчинний УФ-фільтр для захисту від UVB променів.
  • Гліцерин (Glycerin) - Зволожувач, що притягує вологу до шкіри.
  • Ізобутіламідо тіазоліл резорцинол (Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol) - Активний інгредієнт, який може допомагати у відбілюванні шкіри та зменшенні пігментації.
  • Екстракт кореня солодки надутої (Glycyrrhiza Inflata Root Extract) - Антиоксидант і заспокійливий компонент.
  • Гіалуронат натрію (Sodium Hyaluronate) - Сіль гіалуронової кислоти, яка забезпечує глибоке зволоження шкіри.
  • Токоферилацетат (Tocopheryl Acetate) - Форма вітаміну Е, антиоксидант, що захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами.
  • Гідрогенізована ріпакова олія (Hydrogenated Rapeseed Oil) - Емолент, що зволожує і пом'якшує шкіру.

Флюїд представлен, в дуже зручному форматі (зручно брати з собою) - м'яка пластикова туба, кришечка міцно закривається. Об'єм 40 мл.

Упакован засіб в картонну коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача.

Текстура - кремо-гелева, середньої щільності. Бежевого кольору (без жовтого підтона, як більшість спф). Флюїд не тонує, та не фарбує шкіру!

Аромат - кремовий, доволі свіжий, прусутний солодкуватий легкий аромат кореню солодки, на шкірі відчувається хвилин 5.

З плюсів для мене:

1. Він не фарбує шкіру, але робить рельєф більш рівним, і колір більш здоровим
  2. З ним в мене набагато краще виглядають пори, тому це гарна альтернатива тональному засобу!
  3. Є виразний освітлюваний ефект
  4. Залишає легке сяяня, не жирне (для "50", дуже гарний та комфортний фініш, навіть для мого жирного типу шкіри)
  5. Добре зволожує шкіру, м'якість відчувється протягом дня
  6. Доволі не погано поглинається, але не одразу, мені потрібно хвилин 20
  7. Для мене він надиво не вагомий, я його не відчуваю на шкірі
  8. З моєю сироваткою не конфліктує, ефекта скочування не має
  9. Щодо пігментації, виразної на обличчі в мене не має, але є сліди від пост-акне, які у літку, переважно на сонці, стають більш помітними (яскраво рожевими), тому я завжди з захистом, щодня! Тим паче цей флюїд, гарно мені їх освітлює та заспокоює почервоніння!!

Рада, що в моїй колекції SPF є цей засіб, з задоволенням повторю, саме через комфорт!🌞

Дякую 🦉

Сонцезахисний крем-флюїд для обличчя "Контроль п�ігментації" SPF 50