Darina🦉

Міцелярна вода

Міцелярна вода
Міцелярна вода

Привіт, наразі я знакомлюсь з новою лінійкою від Joko Blend Skin Detox. Сьогодні розкажу про - Міцелярну воду для комбінованої та жирної шкіри, два тижня щоденного використання, мені достатньо, щоб зробити висновки про цей засіб!

Чесно кажучи, я ніколи не обирала міцелярну воду, під свій тип шкіри, і взагалі вважаю, що це універсальний засіб.

🌿Переваги від виробника:

  • Міцелярна вода Joko Blend™ розроблена для першого етапу очищення шкіри комбінованого та жирного типів.
  • Ефективно видаляє з кожного покриву залишки декоративної і доглядової косметики, прибирає забруднення і надлишок себума.
  • Відсутність агресивних компонентів мінімізує ризик утворення подразнення або почервоніння. Засіб забезпечує відчуття свіжості, комфорту та чистоти.

🌿Склад:

Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

З головного:

  • Sorbitol (сорбітол): Зволожувач, який утримує вологу в шкірі, запобігаючи її пересиханню.
  • Glycerin (гліцерин): Гумектант, який притягує вологу з навколишнього середовища і утримує її в шкірі.
  • Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract (екстракт ламінарії пальчатої): Екстракт водоростей, багатий мінералами і вітамінами, що допомагає зволожувати і живити шкіру.
  • Allantoin (алантоїн): Заспокійливий агент, що сприяє загоєнню шкіри і зменшує подразнення.
  • Panthenol (пантенол): Провітамін B5, що зволожує шкіру, сприяє її відновленню і заспокоює подразнення.

🌿Засіб представлен в доволі простому, але сучаному дизані. Пластиковий (матово-прозорий) флакон, кришечка фліп-топ, міцно закривається. На звороті є вся необхідна інформація. Упакована водичка в картонну яскраву коробочку, де також є інформація стосовно засобу. Об'єм 200мл.

🌿 Текстура - густа водичка, прозора з зеленуватим відтінком. Дуже приємна до шкіри. Водичка економічна, мені вистачило два пафи, щоб гарно стерти все на руці (фото в каруселі).

🌿 Аромат - однаковий у всій лінійці, дуже легкий, відчувається солодкуватість квітів, та свіжість якихось трав. Хоча я люблю, щоб такі засоби були без аромату, але цей мені подобається, він легкий, не нав'язливий, та не залишається на шкірі.

🌿Що по ефекту?!

  1. Водичка дуже гарно та якісно очіщує шкіру від декоративної косметики (водостійку туш, змиває, але не повністю, залишається пігмент), та спф ( я використовою міцелярку кожен день, хоч і дуже рідко фарбуюсь, я змиваю нею спф),
  2. Освіжає завдяки своєму аромату, відчуття чистоти, одразу після використання
  3. Водичка не пінеться , та не залишає після себе ніяких слідів
  4. Щодо матування, мені складно сказати, чи присутне воно тут, бо я одразу після неї вмиваюсь (а от в цілому, коли використовуюшь всю цю лінійку - Skin Detox , ефект матування є), єдине, що можу відмити вона гарно заспокоює шкіру, ефект як від тоніка
  5. При потраплянні в очі, вона не пече, маючи чутливу шкіру, мені вона дуже комфортна

Це перша моя міцелярка саме для жирного типу шкіри, і перша, яка не тілько гарно очіщує, а ще і так заспокоює шкіру! Тож власницям проблемної шкіри, шкіри схільної до жирності, дуже раджу пробувати!💚

Міцелярна вода
Міцелярна вода
Міцелярна вода
Міцелярна вода