Кіт Київський 🐈

Розпаковка міні-замовлення і перші враження

Розпаковка міні-замовлення і перші враження
  • AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk

Не користувалась молочком більш аніж 15 років через жирність шкіри, але прочитавши відгук Yustal вирішила спробувати це коли похолодає. Холодів не дочекалась, планую використовувати молочко чергуючи з гідрофільною олією. Перші враження: молочко комфортне для шкіри і зручно ним зняти мейк після вулиці і ще походити по дому коли не хочеться одразу вмиватись. Дуже рада що воно стало знов доступне для доставки зі складу в Україні.

  • Mareve Міст для тіла парфумований з феромонами "Rose Wine"

Обожнюю лінійку Rose Wine від Марев. Пульверизатор плюється, не розприскує так, як мав би розприскуватись міст, але за такий аромат і прайс йому можна це пробачити. Тримається на шкірі кілька годин, на волоссі довше, на одяг наносити страшно, буду експериментувати чи не лишає він плям.

  • Sovka Skincare Lip Oil Alfonso Mango

Також перше знайомство з косметичною маркою, як і з АА. Сподобалась легкість масла на губах, відсутність липкості та візуально пакування. Подивимось наскільки воно надійне. Не сподобалось, що мейкап наклеїв штрихкод складу на дату виготовлення, її так і не змогла достеменно дізнатись. Також дивний хімічний аромат і також присмак, які зовсім на манго як на мене не схожі.

Загалом задоволена замовленням і планую активно використовувати всі три позиції.