Colour Intense vs O’BAYS
Ну вони такі однакові... Чи є у них різниця?
Привіт MakeupClub 🖤
Порівню 3 дуже схожих один на одного олівця (бузкові):
- Colour Intense Be Bold - 43 грн
- Colour Intense x Mavka Eye Pencil - 49 грн
- O’BAYS Color Eye Liner - 110 грн
Перше що впадає у вічі - ціна 🤭
Друге - як схожі Colour Intense Be Bold та O’BAYS Color Eye Liner, до речі, всі 3 олівці в одній і тій же упаковці, але ці два ну, прям, близнюки. За дизайном ці олівці відрізняються лише лого посередині. І навіть в обох упаковка люфтит при використанні 🤷 У CI x Mavka Eye Pencil такого вдчуття немає (як це пояснити я сама не знаю), та упаковка виглядає стильно, колоритно.
Бісячі налипки 😬
Вони надають дешевизни. Може по них комусь візульно їх легше знаходитиме серед купи олівців, але мій погляд чіпляється на нерівно наклеєну налипку або ненаклеєну взагалі. У CI x Mavka Eye Pencil немає зайвого паперу та клею, зате по всьо му олівцю і навіть на ковпачку є надрукований візерунок, який за відтінком відповідає відтінку олівця 👍
За розміром, об'ємом, формулою, текстерою, фінішем ці олівці однакові. Можете прочитати будь-який допис про них, там все розкладено по поличках.
Colour Intense - https://club.makeup.com.ua/post/42205/
O’BAYS Color Eye Liner - https://club.makeup.com.ua/post/42600/
По стійкості вони теж однакові, але ось олівці від Colour Intense виграють, тому що вони можуть триматися на слизовій кілька годин, тоді як O’BAYS навіть не наноситися.
АЛЕ ⚠️ Слід враховувати що це не каяли, а значить вони не так стійко триматимуться на слизовій оболонці, можливо, у когось взагалі там фарбуватись не будуть, а якщо у людини часто злизуються очі, то в її випадку тільки для фото. Наприклад я цими олівцями оновлюю фарбування слизової один раз на день, але найсвітліші відтінки бузкового можуть навіть не передавати свій відтінок і здаватиметься, що просто щось світле на віці.
Кому цікаво порівняти склади 🧐
Склад O’BAYS Color Eye Liner:
Paraffin, Glyceryl palmitate/stearate, Cera alba, Stearic acid, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsesquioxane, Ricinus communis (Castor) oil, Ceresin, Cera Microcristallina, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ephylben, , [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 16035:1, CI 77266, Mica]
Склад Colour Intense Be Bold:
Парафін, Глицерил пальмітат / Стеарат, Бджолиний Віск, Стеаринова Кислота, Ціклопентасілоксан, Поліпропілсілсесквіоксан, Рицинова Масло, Віск, Мікрокристалічний Віск, Диметикон, Ізопропілміристат, Феноксіетанол, Метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен, токоферил Ацетат (Вітамін Е), БГА, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 16035: 1, CI 77266, Слюда].
Склад Colour Intense x Mavka Eye Pencil:
Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsesquioxane, Ceresin, Paraffin, Microcrystalline Wax, Isopropyl Myristate, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, [+/- May Contain: CI 77891, CI 15510, CI 11710, CI 42090, CI 45410, CI 15850, CI 74260, CI 15850, CI 74160].
Різні відтінки
- Colour Intense Be Bold - 212- Лавандовий
- Colour Intense x Mavka Eye Pencil - 05 - Бузковий
- O’BAYS Color Eye Liner - 09
CI x Mavka Eye Pencil і O’BAYS дуже схожі. Якщо дуже уважно придивитися, то можна помітити що 05 відтінок більш бузковий і він ближчий до того, якого я бажаю, а 09 відтінок більш блакитний. На віці різниці майже не видно, особливо на слизовій. Але всі 3 із групи бузкових відтінків 💜
Висновки
212 в самоє серце 💘 Але якби мені знадобилася палітра з різних відтінків, то я б не переплачувала за O'BAYS і затарилася б олівцями від Colour Intense, тим більше за якістю вони ідентичні.
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)