V-R-O-D-L-Y-V-A

Colour Intense vs O’BAYS

Colour Intense vs O’BAYS

Привіт MakeupClub 🖤

Порівню 3 дуже схожих один на одного олівця (бузкові):

  • Colour Intense Be Bold - 43 грн
  • Colour Intense x Mavka Eye Pencil - 49 грн
  • O’BAYS Color Eye Liner - 110 грн
Colour Intense vs O’BAYS

Перше що впадає у вічі - ціна 🤭

Друге - як схожі Colour Intense Be Bold та O’BAYS Color Eye Liner, до речі, всі 3 олівці в одній і тій же упаковці, але ці два ну, прям, близнюки. За дизайном ці олівці відрізняються лише лого посередині. І навіть в обох упаковка люфтит при використанні 🤷 У CI x Mavka Eye Pencil такого вдчуття немає (як це пояснити я сама не знаю), та упаковка виглядає стильно, колоритно.

Вони надають дешевизни. Може по них комусь візульно їх легше знаходитиме серед купи олівців, але мій погляд чіпляється на нерівно наклеєну налипку або ненаклеєну взагалі. У CI x Mavka Eye Pencil немає зайвого паперу та клею, зате по всьому олівцю і навіть на ковпачку є надрукований візерунок, який за відтінком відповідає відтінку олівця 👍

За розміром, об'ємом, формулою, текстерою, фінішем ці олівці однакові. Можете прочитати будь-який допис про них, там все розкладено по поличках.

Colour Intense - https://club.makeup.com.ua/post/42205/

O’BAYS Color Eye Liner - https://club.makeup.com.ua/post/42600/

По стійкості вони теж однакові, але ось олівці від Colour Intense виграють, тому що вони можуть триматися на слизовій кілька годин, тоді як O’BAYS навіть не наноситися.

АЛЕ ⚠️ Слід враховувати що це не каяли, а значить вони не так стійко триматимуться на слизовій оболонці, можливо, у когось взагалі там фарбуватись не будуть, а якщо у людини часто злизуються очі, то в її випадку тільки для фото. Наприклад я цими олівцями оновлюю фарбування слизової один раз на день, але найсвітліші відтінки бузкового можуть навіть не передавати свій відтінок і здаватиметься, що просто щось світле на віці.

Склад O’BAYS Color Eye Liner:

Paraffin, Glyceryl palmitate/stearate, Cera alba, Stearic acid, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsesquioxane, Ricinus communis (Castor) oil, Ceresin, Cera Microcristallina, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ephylben, , [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 16035:1, CI 77266, Mica]

Склад Colour Intense Be Bold:

Парафін, Глицерил пальмітат / Стеарат, Бджолиний Віск, Стеаринова Кислота, Ціклопентасілоксан, Поліпропілсілсесквіоксан, Рицинова Масло, Віск, Мікрокристалічний Віск, Диметикон, Ізопропілміристат, Феноксіетанол, Метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен, токоферил Ацетат (Вітамін Е), БГА, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 16035: 1, CI 77266, Слюда].

Склад Colour Intense x Mavka Eye Pencil:

Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsesquioxane, Ceresin, Paraffin, Microcrystalline Wax, Isopropyl Myristate, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, [+/- May Contain: CI 77891, CI 15510, CI 11710, CI 42090, CI 45410, CI 15850, CI 74260, CI 15850, CI 74160].

  • Colour Intense Be Bold - 212- Лавандовий
  • Colour Intense x Mavka Eye Pencil - 05 - Бузковий
  • O’BAYS Color Eye Liner - 09

CI x Mavka Eye Pencil і O’BAYS дуже схожі. Якщо дуже уважно придивитися, то можна помітити що 05 відтінок більш бузковий і він ближчий до того, якого я бажаю, а 09 відтінок більш блакитний. На віці різниці майже не видно, особливо на слизовій. Але всі 3 із групи бузкових відтінків 💜

212 в самоє серце 💘 Але якби мені знадобилася палітра з різних відтінків, то я б не переплачувала за O'BAYS і затарилася б олівцями від Colour Intense, тим більше за якістю вони ідентичні.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜