Вікторія Громова

Моя літня косметичка

Моя літня косметичка

На фото моя косметичка, якою я користуюсь, буквально кожен день, поки дійшла до цього посту вже додалось кілька засобів, але в цілому, все це, мої літні фаворити.

Зараз 2 улюблених тона Chanel https://club.makeup.com.ua/post/38161/, дуже тоненьке перекриття, не помітний на обличчі та тон Purito, https://club.makeup.com.ua/post/27408/ 23 відтінок, має більшу перекриваючу здатність, на днях вже закінчився.

Улюблені рідкі румʼяна від Lamel, https://club.makeup.com.ua/post/31487/, відтінок 402, універсальний, не робить плям, гарно тушується.

Бронзер Tom Ford, https://club.makeup.com.ua/post/39716/, ідеальний відтінок щоб зробити тінь на обличчі. Обожнюю❤️

Хайлайтер від Dior, https://club.makeup.com.ua/post/40591/, зараз, в якості підсвічування, користуюсь тільки цією палеткою, вже писала, ідеальна на літо.

Зараз, улюблена, повсякденна палетка для очей Natasha Denona https://club.makeup.com.ua/post/38819/, всі універсальні матові , сатинові та шимери саме тут.

Туш для вій у мене зараз 2 Pupa з набору https://club.makeup.com.ua/post/35329/, та нова від Maybelline, друга подобається більше(хоча тільки почала її тестувати).

Консилер під очі Catrice Camouflage, https://club.makeup.com.ua/post/27258/, роками беру тільки його, так як він, не перекриває більш ніякий.

Для брів, улюблений Lamel, https://club.makeup.com.ua/post/28370/, тоненький, гарний, натуральний колір, і добре тримається.

Для губ, зараз, в мене не одне улюблене комбо, але на фото олівець від Golden Rose 223(зараз замовила повторно) та Dior lip maximazer(то є любов).