ksnklb

Spf від голови до п'ят

Spf від голови до п'ят

Літня спека прийшла непомітно, а отже час відпочинку біля води, коротких суконь та відкритих плечей. Звісно, у такі моменти найбільш страшно за шкіру, адже високий УФ-індекс навіть у місті нагадує про те, що потрібно запасатись Санскрінами і навіть засобами після засмаги, у ті випадки, коли все ж якась ділянка шкіри обгоріла. Про такі засоби і поговоримо сьогодні, адже у Nivea є дуже великий вибір у категорії Sun Care, і навіть новинки 😉.

Spf від голови до п'ят

Це крем-флюїд, він приїхав у коробці, туба звичайна, з м'якого пластику, 40ml.
Виробник зазначає, що він захищає від UVA/UVB-променів, має рівень захисту 50+. А ще виробник обіцяє у складі свій запатентований Luminous630, що зменшує пігментацію та гіалуронову кислоту.
Пігментації у мене немає, та після використання цього санскріна, я справді відчуваю, що добре обличчя зволожене.
Консистенція досить густа все ж, щільна, більше кремова, та розприділяється нормально по обличчю. Запах кремовий, рослинний, свіжий, чимось нагадує алое. Колір бежевий, та шкіру не тонує, принаймні я цього не помічаю.
Лежить на шкірі, які більшість спф, відчутним шаром, з часом краще поглинається, та все ж на моїй шкірі з комбінованим типом, він скочується.
Фініш досить приємний, він сяючий, але не жирний. При нанесенні можна відчути легку свіжість.

Тут пакування досить миле, баночка 200ml, синього кольору і з хвильками. Дозатор тут як для спреїв.
Виробник зазначає, що захищає від UVA та UVB променів, та має ступінь захисту 30. Це засіб для тіла.
У складі є санскріни, гліцерин і олії.
Емульсія досить цікава, вона рідка, та при цьому не зовсім водичка, відчувається, що у складі є олії, та при цьому не жирна. Запах також кремовий, рослинний, свіжий та нагадує алое.
Завдяки рідкій консистенції, розприділяється швидко, і легко, залишаючи блискучий фініш на тілі. А при нанесенні відчувається ще легка свіжість. Тіло не стає липке від цього засобу, та відчувається, що щось нанесене, за кілька хвилин засіб вбирається і все ок.
Цей санскрін має водостійку формулу, що дуже зручно, а ще я вважаю плюсом те, що окрім захисту, цей засіб ще непогано зволожує шкіру.

А для тих, хто не хоче руками розприділяти по тілу санскрін, та для поновлення, Nivea зробили освіжаючий міст. Баночка зроблена, як звичайний аерозоль, у гарному синьому кольорі, 200ml. Дозатор розпилює дрібно, та знову ж, консистенція не проста тут, адже спрей призначений не лише для захисту, а й для зволоження. У складі цього засобу також є санскріни, гліцерин та вітамін Е, що забезпечує не лише захист, а й зволоження.
Мені подобається, що цей засіб не липкий та практично не відчувається на шкірі, спочатку можна відчувати легку олійну вологу, та вони за кілька хвилин зникає. Для поновлення спф – якраз те, що треба. Ну і звісно, за що ми любимо формат аерозоля? За те, що він освіжає.
Запах також свіженький, чимось нагадує алое та має легку кремову нотку.

Все ж обгоріли? І про це виробник подумав, зробивши освіжаючий лосьйон після засмаги.
Ця баночка зроблена у приємному блакитному кольорі, 200ml. Отвір невеликий, якраз щоб оптимально нанести засобу.
У складі є зволожуючі за заспокійливі компоненти, зокрема гліцерин та екстракт листя алое.
Консистенція засобу відчувається, як дуже легкий крем, якраз виправдовує назву "лосьйон", адже легка, трішки навіть "пливе" по шкірі, завдяки чому розхід дуже економний, а розприділити засіб можна легко та швидко. Після нанесення залишаються: легкий сяючий фініш, приємні свіжі відчуття, шкіра добре зволожена, а що основне – лосьйон швидко заспокоює та знімає почервоніння.
Аромат тут також, як і у інших новинок: кремовий, нагадує алое, свіженький.