Anna_feerie

12 пензлів за 450 гривень?! Дівчата, я знайшла скарб

12 пензлів за 450 гривень?! Дівчата, я знайшла скарб
12 пензлів за 450 гривень?! Дівчата, я знайшла скарб
12 пензлів за 450 гривень?! Дівчата, я знайшла скарб

Давно хотіла оновити свої пензлики, адже моїм вже багато років + не вистачало окремо зручного формату для нанесення хайлайтеру. Зупинила свій вибір на бренді Tools for beauty, хоч трохи переживала, адже ціна набору - як за один пензель Real Teqniques, та на щастя, мої сумніви виявились марними - це дуже класні пензлі, з надзвичайно м'яким та при цьому достатньо пружнім ворсом, гарно набиті та ще й з доволі стильним дизайном, що прикрасить будь-який туалетний столик😍.

12 пензлів за 450 гривень?! Дівчата, я знайшла скарб

Бренд виготовляє свою продукцію в Китаї, тож по факту маємо ціну Аліку та при цьому доставку за кілька днів (а не пару місяців та ще й сумніви, чи надішлють, те що треба та чи взагалі надішлють)).

Оформлення пензлів дуже стильне та мінімалістичне: пастельні відтінки рожево-персикового, дорогий на вигляд матовий пластик та зручна форма, продумана для нанесення різних типів продуктів. Ворс синтетичний, але супер м'який і гарненько набитий (перші дні я постійно підходила і торкалась його, адже це надзвичайно приємні відчуття, як хутро котика🥰).

Під час першого миття з найбільшого пензлика випало пару ворсинок - і на цьому все, більше жоден пензлик не линяв ані в процесі використання, ані під час банних процедур😉.

Мій головний улюбленець - скошений пензлик для рум'ян, бронзера та скульптора. Це настільки універсальний солдат, що з ним не страшно відправитись в подорож, залишивши вдома всі інші пензлі)). Він чудово тушує продукти, не робить плям та перетворює макіяж на справжнє задоволення. От в нього саме той ідеальний для мене розмір, завдяки якому дуже зручно і робити корекцію бронзером, і додавати свіжості щічкам за допомогою рум'ян🤩.

Пензель для хайлайтера - саме те, чого мені не вистачало (бо раніше я наносила сяючі текстури кінчиком пензля RT для рум'ян🙃). Варіант для пудри також мені подобається, ним зручно як припудрити все обличчя, так і заматувати якусь ділянку точково.

А ще для мене стало відкриттям, що пласким форматом може бути доволі зручно наносити та розподіляти тональну основу (чомусь я була впевнена, що тон буде полосити при такому способі, але ні, покриття виходить рівномірним).

Пензлики для тіней також використовую в повному обсязі - тут є і чим набити пігмент, і "бочонки", що допомагають тушовці, і скошений варіант для профарбовки брів та/або стрілок.

Сказати, що я задоволена покупкою - нічого не сказати, я просто в захваті і можу сміливо рекомендувати бренд всім, хто шукає гарні пензлі для власного використання або на подарунок (до речі, там навіть є міні-набір, що прекрасно підійде для мінеральної косметики).

Також варто придивитись до Tools for beauty тим, хто проходить курси макіяжу для себе або планує стати візажистом - на перший час цього буде цілком достатньо, тим більше, що є набори на 24 та навіть 32 пензлі (огляд на такий якраз робила Yustal , якщо пропустили, то ось він: https://club.makeup.com.ua/post/23108/ ).

Наостанок додам кілька варіантів, між якими я обирала, вони схожі між собою, відмінності у кількості пензлів, дизайні та наявності чохла (в моєму набору його не було, пакування - пакетик і все). Та я маю тубус для зберігання, тому для мене це не критично (хоч тепер задумуюсь про великий чохол, куди можна було б покласти всі свої пензлі для зручного зберігання в косметичній шухляді)).