Активна сироватка
за смішну ціну...
З ТМ "Comex" я познайомилася не так давно, але деякі продукти вже приємно здивували, є й негативний досвід, але ж не всі товари виробника можуть подобатись😉
Один із засобів на який варто звернути увагу- натуральна сироватка для росту брів та війз олією аргани.
Справа в тому, що після зняття нарощених вій, я замість своїх довгих та пухнастих отримала якісь обламані патички, які кликали один одного в гості😔 та росли в стилі "один до лісу, другий до бісу", а отже потребували негайних дій.
Так як мені поки що не можна використовувати засоби з сильними діючими речовинами, тому обрала натуральну сироватку, тим паче відгуки вона має здебільшого позитивні.
Сироватка знаходиться в прозорому флаконі об'ємом в 12 мл, термін придатності при правильному зберіганні 3 роки, тож цілком реально використати її всю.
Щіточка для нанесення така як зазвичай у туші, але доволі жорстка, завдяки чому сироватка використовується економно.
Сам засіб прозорий, має легку гелеву текстуру та трав'яний аромат.
Наноситься без проблем, як і звичайна туш, швидко сохне не залишаючи ніякого сліду, що трохи дивно, адже в складі зазначені олії.
Виробник зазначив що у складі сироватки є амла, біотин, кокос, олія аргани, мигдальна олія, пантенол, пептиди та протеїни(більш детальний склад є на сайті).
Ціна в 89 грн, як на мене, дуже низька, я й досі не розумію, як продукти з такою вартістю можуть працювати 🤷
Але вони дійсно працюють! Вже через 2 тижні регулярного використання ( вранці і ввечері) я побачила результат, вії потроху почали відростати.
Користуюсь вже 3 місяці, вії стали густішими, помітно багато маленьких, які тільки ростуть.
Так одразу ніби і непомітно, але коли фарбую вії одразу видно різницю з тим що було до використання сироватки.
Звісно, до бажаного результату ще потрібно йти, але старт положений.
Сироватка цілком підійде як базова або для профілактики.
Коментарі (0)