Дарина🦉

Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся

Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся
Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся

Привіт, і знову захист, сьогодні для волосся! Наразі дуже актуальні засоби з SPF для тіла, шкіри, але ж не варто забувати про волосся. Так як я, не дуже люблю головні убори, я завжди перед виходом на вулицю, користуюсь термозахистом для волоссям. Бо кожне літо закінчується "соломою" та ножицями.

Сьогодні про - Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся Soika PRO Thermo Mist SPF 20.

Переваги спрею від виробника:

Ступінь захисту: spf 20 Формула засобу: без sls/sles, без парабенів, без спирту, водяна.

Продукт призначений для догляду та захисту фарбованого й натурального волоссям не лише від гарячого повітря, високих температур приборів для укладки, а також ультрафіолетового випромінювання двох видів:

UVA-випромінювання активно сушить, а UVB-випромінювання руйнує пігмент (як штучний, так і натуральний).

  • Hydrolyzed keratin, який здатний захищати волосся від стресових факторів, таких як щоденна термічна обробка стайлінговими засобами, низька якість води, негативний вплив навколишнього середовища і т.д.
  • Sodium Hyaluronate - гіалуронова кислота, що зволожує волосся, чим забезпечує гладкість, блиск та кондиціонуючий еффект.
  • Екстракт Laminaria, який містить вітаміни групи В, що стимулюють утворення природного кератину та дозволяють позбутися від надмірної сухості та ламкості волосся.

Засіб представлен в форматі спрею, в зручному та простому пакуванні. Розпилювач гарно працює та добре дозує засіб (не тече). На флаконі є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.

Текстура у засоба доволі приємна - це "густа" молочна водичка. Вона зовсім не липка, та не залишає слідів навіть на долонях. Завдяки формату та текстурі дуже економічний.

Аромат - солодко квітковий, пудровий. Залишається на волоссі пару годин.

Волосся після використання цього спрею дуже легко розчисується, воно слухняне.

Він не обтяжує волосся, я можу використовувати його декілька раз на день (використовую після миття голови, на вологе волосся, та на сухе перед виходом). Не склеює волосся .Гарно зволожує, на дотик волосся м'яке.

Зовнішній вигляд волосся набогато краще ніж без спрею (фото в каруселі), не стерчить в різні сторони.

Soika приємно вразила мене своїми дієвими та бюджетними засобами, раджу звернути увагу на цей бренд!

💙

Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся
Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся
Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся
Спрей-термозахист "Термоміст" для волосся