Освіжальний лосьйон "Зволоження після засмаги"
NIVEA SUN After Sun Moisture
Всім знайомий бренд випустив багато новинок, засобів які дуже будуть актуальними влітку. Мені завжди подобався класичний аромат, який у популярного крему від NIVEA (який напевно був у всіх), синенька "шайба", навіть десь бачила, що є такий парфум!💙
💦Але, мене дуже приємно вразив аромат цього освіжально лосьйону "Зволоження після засмаги". Маючи дуже білу та чутливу шкіру, такі лосьони для мене актуальні, як і сонцезахісні крема.
💦Пакування:
Лосьон представлен в зручному форматі - пластикова баночка, гарного блакитного кольору (навіть колір заспокоює). Крищечка міцно закривається. Об'єм 200 мл.
💦Текстура:
Дуже легка, кремово-гелева (більше гелю) середньої густоти. Засіб завдякі своїй текстурі, дуже економічний в використанні. Гарно розподіляється по шкірі. Швидко поглинається, протягом 10 хвилин, в мене він вбирається повністю.
💦Аромат:
Це дуже приємний аромат - свіжості та чистоти, відчувається алоє, присутня солодкуватість, і також я відчуваю десь далеко цитрус (хоча в складі його не побачила). По аромату це точно фаворит наразі для мене! Залишається на шкірі десь на годину-дві . От дуже хочеться знайти такий парфум!
💦Склад:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Citral, Parfum
💦По ефекту:
Одразу освіжаючий ефект, миттєве полегшення (доречі, я, ще такі лосьйони використовую після гоління, і цей не виняток).
Почервоніння стають меншими, добре заспокоює шкіру (зараз згадала, як в дитинстві мене мазали сметаною коли я обгоріла, воно доречі працювало, але аромат і консистенція....😂)
Добре працює з лущенням, та сухими ділянками, гарно зволожує.
Аромат - ну тут ТОП👌🏼!
Це для мене засіб для щоденного використання, а не тільки після тривалого перебування на сонці, бо він дійсно гарно виконую свою роботу!
Дякую 🦉
Коментарі (0)