Ірина 🦋

Моє перше знайомство з Joko Blend

Маски від українського бренду Joko Blend 🇺🇦 все частіше траплялися мені у відгуках у makeup club. Я вирішила що час і мені спробувати щось з їхніх засобів. На пробу я купила 2 маски гідрогелеву Goji Berry Antioxidan Hydrojelly Mask 🫐 та альгінатну Premium Alginate Mask

В мене вже колись була гідрогелів маска від французького 🇫🇷 виробника, про неї розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/32659/

Сьогодні розповім про гідрогелеву з ягодами Годжі

Особливості маски: Ягоди Годжі – це незвичайний та загадковий дар стародавнього сходу. Протягом двох тисячоліть ченці Тибету використовували їх для збереження гладкої шкіри, міцних зубів і здорового організму. Ягоди мають велику кількість антиоксидантів і поживних речовин, завдяки яким гідрогелева маска для обличчя неймовірно впливає на епідерміс.

Маска від Joko Blend:

- сприяє зміцненню та освітленню шкірного покриву;

- розгладжує дрібні зморшки та тонкі лінії;

- вирівнює контур шкірного покриву;

- ягоди годжі захищають епідерміс від стресу та агресивного впливу навколишнього середовища;

- підходить для всіх типів шкіри;

- тонізує та освіжає;

- запобігає появі перших ознак старіння;

- освітлює гіперпігментацію;

- не травмує шкірний покрив;

- робить шкіру пружною та підтягнутою;

- підходить для домашнього та салонного використання;

- альгінат натрію зміцнює клітини колагену;

- очищує та звужує пори;

- запобігає появі жирного блиску;

- підтримує оптимальний гідроліпідний баланс;

- посилює вироблення колагену та еластину.

Зовнішній вигляд: Маска продається обсягом 200g і пробник 20g. Усередині пакетика світло-рожевий дуже дрібний порошок, з невеликою кількістю кісточок усередині. При розведенні з водою перетворюється на рожевий густий гель. Має дуже приємний, ніжний аромат

У мене пробник, краще не скупитися і не ділити його на 2 рази, а використовувати весь, тому що шар має бути щільним! На шию мені її вже не вистачило 🙅🏻‍♀️

Розводила як в описі 20g порошку на 70ml води 💦кімнатної температури. Замішую я такі маски силіконовим пензликом Cosmo Shop, якщо у вас ще такого немає, раджу придбати, коштує не дорого 🤑, але дуже полегшує процес замішування та нанесення масок 👍🏼

Виробник пише що маску потрібно ретельно розмішувати до розчинення всіх грудочок протягом декількох хвилин, так, її потрібно добре розмішати, що б все розчинилося, але у вас на це секунд 30, якщо замішувати її кілька хвилин як написано, потім можете не встигнути нанести, вона застигне і тоді її можна буде просто викинути 🚮

Наносити бажано на все обличчя без проміжків, і намагатися робити шар рівномірної товщини, щоб потім зняти її одним пластом. Але зробити це не просто 🫣

Тримати маску на обличчі 20-25 хвилин. Під час використання маски ніяких неприємних відчуттів немає. По краях гідрогелева маска не підсихає і не прилипає як альгінатні, знімається легко, одним шаром якщо нанесли рівномірно.

Скажу чесно, ніякого ефекту "вау" від цієї маски я не отримала, як і від минулої французької 🤷🏻‍♀️. У мене шкіра нормального типу, мені від гідрогелевих масок не вистачає зволоження, як від альгінатних. Там я після них відчуваю як моя шкіра залишається прохолодною та зволоженою. Після гідрогелевих на обличчі більше матовості шкіри ніж зволоження, мені здається ці маски краще підходять жирної шкіри. Пори ці маски теж не очищають, ну хіба якщо вони у вас дуже забруднені, і маска просто прибере верхній шар жиру з обличчя.

Так само у Joko Blend є ще кілька гідрогелевих масок з

🌹трояндою Bourbon Rose Hydrojelly Mask ,

🪻волошкою Cornflower Glow Hydrojelly Mask,

🌿 спіруліною Super Green Hydrojelly Mask,

🌸календулою Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask, 💦гіалуронова з екстрактом білої ікри Youthful Elixir Hydrojelly Mask

☕️какао Cacao Power Hydrojelly Mask

Спробуйте, можливо вам сподобаються ці маски, я може спробую ще кілька якихось, але все ж таки на моїй шкірі альгінатні маски працюють набагато помітніше 👌🏼

Чи подобаються вам гідрогелеві маски?