Lytvynenko

Заспокійливий крем з центелою Needly

Я обожнюю цей корейський бренд і регулярно щось додаю в рутину від них.

На літній період вирішила взяти лайтову текстуру, аби не перенаситити свій жирний тип.

Вибір пав на багатьом відомий заспокійливий крем з центелою 🌱

Пакування: матова кругла банка, обʼємом 48 мл., з красивим мінімалістичним дизайном та захисною пластиковою мембраною, запакована у картонну коробочку у стилі бренду. Містить інструкцію.

Аромат: досить яскравий, рослинний, той, що притаманний багатьом засобам Needly, але більш лікарський якийсь. Нагадує дуже несмачний рослинний сироп від кашлю. Терпимий запах, який я пробачаю за сам крутість самого продукту.

Консистенція та текстура: кремово-гелева масса білого кольору, що прагне до напівпрозорої. Текстура легка, "літня", але поживна. Без жирності, але потужна у якості зволоження. Розподіляється по обличчю відмінно.

Відчуття на шкірі: ця текстура невагома, на обличчі не відчувається. Вказано, що підходить для всіх типів шкіри, але прям добре її зацінять власниці жирної та комбі. Всмоктується досить швидко, не залишаючи жирний чи липкий шар. Натомість, шкіра після - мʼяка, оксамитова добре зволожена.

Перелік обʼємний, кожен компонент я не буду розписувати. Вважаю його "чистим" та мені подобаються усі додані складники

Крем містить великий спектр інгредієнтів, що забезпечують зволоження, заспокоєння та захист шкіри.

Трохи про активні компоненти:

• гідролат японського кипарису має виражену антимікробну дію та допомагає загоїти подразнення і висипання, зменшує прояви чутливості, лікує маскне;
  • екстракт Центели азіатської знімає подразнення, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння;
  • пантенол має протизапальну і заспокійливу дію, пом'якшує і відновлює шкіру;
  • кераміди вбудовуються у гідроліпідну мантію шкіри та відновлюють її цілісність, зменшують чутливість шкіри і попереджають зневоднення;
  • гіалуронат натрію допомагає утримувати вологу в глибоких шарах шкіри, розгладжує і покращує пружність.

Needly Cicachid relief cream - комфортний крем із легкою та поживною текстурою, що дасть достатнє зволоження та трошки заспокоїть шкіру. Не обтяжить та не перенаситить.

Для жирної та комбі типів - знахідка, особливо на літній період! Щиро раджу!