ksnklb

Губи як пелюстки троянд

Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд

А ви вже бачили, що на MakeUp з'явився новий бренд? Це український бренд Lipss, що створив неймовірний засіб для губ – Lipper.
Що у цих гарних тюбиках такого особливого?
У складі є комплекс із міметичним пептидом, який без різних пекучок буде сприяти тому, щоб губи були об'ємними, наповненими та зволоженими. А ще у складі є вітамін Е та екстракт портулаку, що мають антиоксидантні властивості. Тобто попри те, що виробник позиціонує засіб, як блиск для губ, окрім декоративного ефекту, засіб ще потужно доглядає за ними, навіть після того, як стерти блиск губи залишаються м'якими.
Виробник дає на вибір: прозорий блиск та з відтінками. Сьогодні ми поговоримо про саму ніжність – відтінок Rose.
Сам блиск дуже густий і потрібно зовсім трішки засобу, щоб нанести на губи. Через цю гутосту та навіть щільність, на губах блиск нагадує ефект "рідкого скла", він залишає красивий вологий блиск та добре лежить на губах, невбираючись, та при цьому не тече, та не липне, не відчувається жирним. Так, якщо попити чаю, верхній шар засобу залишиться на чашці, та нижній шар з легким сяйвом все ще буде на губах.
За відтінком, я б сказала, що бальзам напівпрозорий, саме у відтінку Rose є певна рожевинка, яку одразу можна навіть не помітити, настільки вона натурально виглядає на губах, та легкий відтінок присутній. Якраз цей відтінок робить губи чуттєвими, ніжними, наче пелюстки троянди.
Саме у відтінку Rose я не відчуваю ніякого запаху, що можна вважати плюсом.

Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд
Губи як пелюстки троянд

Ну і пакування, Lipss якимось чином зробили дизайн милим, трендовим, мінімалістичним та водночас розкішним, адже ці тюбики такі акуратні, витончені та дуже зручні, а також будуть займати мало місця. Об'єм 8ml.
Блиск приїхав у окремій коробочці у відповідному кольорі – рожевому, на ньому є основна інформація. Сам тюбик не переобятжений зайвими надписами, на ньому вказаний термін придатності, відтінок, назва бренду та основні "смаколики".
Аплікатор акуратний, гладкий, ним зручно наносити засіб на губи.