Тетяна Супронюк

Тестую бюджетні продукти від Eveline Cosmetics

Тестую бюджетні продукти від Eveline Cosmetics

На тестуванні сьогодні такі продукти.

Що ж, почнемо!

Це - моє ДО.

На фото видно, що шкіра з висипаннями та постакне.

Сильні синці під очима. Але вони не через те, що я не виспалась, чи погано себе почуваю. Вони зі мною завжди, з дитинства. Я звикла, і не звертаю на них уваги.

Тестую бюджетні продукти від Eveline Cosmetics
Тестую бюджетні продукти від Eveline Cosmetics
Тестую бюджетні продукти від Eveline Cosmetics
  1. Тональний крем з матовим ефектом - Eveline Cosmetics Satin Matt Mattifying Foundation. Найсвітліший відтінок 100 Light Beige. Скажу одразу - він не підійде білосніжкам, має жовтий підтон. І додатково окислюється на протязі дня, провалюється в пори. Наноситься пензлем добре, не полосить, адаптується під колір шкіри. На відео видно, що після нанесення шкіра обличчя на тон темніша, ніж шия. Але недоліки шкіри перекриті. Мені не сподобався, більше не куплю, бо темний колір. Спробуємо виправити ситуацію пудрою.
  2. Мінеральна контактна пудра - Eveline Cosmetics Variete Mineral Ingredients Powder. Крута бюджетна знахідка. Дуже світла, тон 10 Ivory. Добре перекриває і матує, фіксує макіяж. Висвітлює тональний крем. Підходить для білосніжнок. Обов'язково рекомендую і сама буду купувати ще.
  3. Туш для брів - Eveline Cosmetics Brow & Go! Eyebrow Mascara. Колір 03 Soft Brown - універсальний, підійде багатьом, не рижить і не занадто темний. Зручна маленька щіточка, нею добре прочісувати брови. Фіксація не дуже сильна, але для швидкого оформлення брів зручно використовувати.
  4. Eveline Cosmetics OH! My Lips Lip Maximizer Chili Блиск для губ з ефектом збільшення "Перець чилі". Блиск має універсальний рожевий колір та ледь помітне делікатне сяйво. На відео добре видно, які губи до нанесення блиску, та одразу після. Блиск має дію печіння, але триває вона не довго (а може то вже мої губи просто звикли). Надає сильнішого притоку крові до губ та візуально виділяє їх колір і контур. Губи стають налиті та червоніють. ОБОВ"ЯЗКОВО ПРИ НАНЕСЕННІ НАНОСИТИ АКУРАТНО І НЕ ВИЙТИ ЗА КОНТУР ГУБ, бо буде не красива розмазня. Ефект від блиску точно є, але це не збільшення губ, а просто кращий їх вигляд.

Можливо, на відео не так передається колір, але губи стали помітно червонішими і печуть. Ефект триває мабуть хвилин 15-20. Застерігаю вас! під час використання цього блиску не можна їсти, пити, цілуватися та облизувати губи. Бо буде пекти все.