olena_glossy

Бальзам для волосся “Алое” Garnier Fructis Superfood

Бальзам для волосся “Алое” Garnier Fructis Superfood

Для мене бальзам виявився непоганим варіантом. Але оновлений склад далекий від першої версії бальзаму. Тисни «Дізнатись більше», щоб переглянути детальний огляд.

Пакування. Біла матова пляшечка з етикеткою в зелених тонах та зручною фліп-топ кришечкою зеленого кольору. Є позначка «Не ковтати», щоб уникнути непорозумінь 😂.

Обʼєм 350 мл.

Аромат та консистенція. Бальзам білого кольору і доволі густий. На цей нюанс треба звернути увагу. Мені зручніше тримати його догори ногами, тоді його вдається ідеально дозувати. Аромат косметичний та ненавʼязливий, без надмірної солодкості.

Склад. 97% інгредієнтів мають натуральне походження, а решта 3% забезпечують текстуру та збереження продукту (вони промарковані зірочками).

Інгредієнти розбито на групи. Але, на жаль, як часто буває склад на мейкапі та на упаковці різняться.

*Після публікації допису на мейкапі склад оновлено. Тепер він актуальний 💪

Очікування: на 2 місці побачити гліцерин, а на 5 сік алое вера, реальність - гліцерин на 3, алое вера - на 7. Результат з цього 👉🏻 очікувала інтенсивнішого зволоження, ніж аналогічний бальзам з ананасом, реальність - ефект на волоссі такий самий, як від ананасового. Так, він хороший і для базового догляду на щодень він цілком підходить, але, враховуючи, що ретельно порівнювала склади перед придбанням, така ситуація трішки розчарувала 😔

В основі бальзаму вода, жирний спирт Cetearyl alcohol, гліцерин. Далі йдуть дві допустимі речовини: Isopropyl myristate (емолент з високим ступенем розтікання) та Stearamidopropyl dimethylamine (замінник силіконів).

Корисності в складі: соєва олія, сік алое вера, соняшникова та кокосова олії.

Решту інгредієнтів не розбираю, адже їх концентрація мала б бути до 2%.

Враження. Бальзам не обтяжує моє волосся та забезпечує легке розчісування та мʼякість. З плюсів - його не треба довго витримувати, тож зручно використовувати, коли мити волосся доводиться часто.

Аромат на волоссі після висихання невідчутний, що для мене теж є перевагою.

В цілому, бальзам Aloe Hair Food мені підійшов так само як і ананасовий, але від цього бальзаму очікувала більшого зволоження, а по факту отримала такий самий ефект.