Алла

Молочна хмаринка на вашому волоссі

Молочна хмаринка на вашому волоссі

Я повертаюся до цієї маски для волосся знову і знову вже багато років. Вона чудово живить та зволожує моє волосся, ослаблене після фарбування. А головне - це її неймовірний аромат молочної пінки. Він надовго залишається на волоссі і піднімає мені настрій.

Крем-маска лінії Pettenon Serical - спеціальний продукт, покликаний доглядати за зневодненими й ослабленими, тонкими і пошкодженими локонами. Розроблений найкращими фахівцями італійського бренда, він надає гарний об’єм, сліпучий блиск і привабливий вигляд. За допомогою такого засобу можна в короткий термін навіть мляві пасма зробити знову здоровими і чарівними.

Для забезпечення чудового результату найдосвідченіші експерти розробили особливу формулу на основі молочних протеїнів. Активні компоненти зумовили ряд доглядальних властивостей крем-маски, щоб вона проявляла зволожувальний, живильний, пом'якшувальний ефект. Засіб зміцнює локони і збільшує їх густоту; оздоровлює шкіру голови; сприяє регенерації пошкоджених ділянок волосяного фолікула; прискорює ріст волосся.

Призначення: живлення, зволоження.

Об'єм: 1000ml. Що не може не радувати, вистачає її надовго.

Інгредієнти: молочні протеїни, мочевина, протеїни.

Класифікація: професійна.

Пам’ятаєте, як у відомій казці Іванко скупався у молоці і став ще гарнішим?;) Спробуйте й ви цю чарівну молочну масочку для краси вашого волосся)

Молочна хмаринка на вашому волоссі
Молочна хмаринка на вашому волоссі
Молочна хмаринка на вашому волоссі