Як добре, що це лише пробник
Враження від Mr.Scrubber Repair Care Hair Mask
Недавно разом із замовленням, у подарунок прийшов мені такий красивий рожевий пробник, об'єм 7ml, він одразу здався мені цікавим, і нарешті я дійшла до затесту.
Відкривши пробник цієї маски для волосся я побачила, що всередині гелева, досить рідка маска, яку я не встигала сфотографувати, адже вона текла по пробнику.
Колір білий, аромат ну дуже приємний і класний, він мені справді сподобався, адже такий квітковий, схожий на парфуми. На волоссі не залишився.
І вже перший мінус, мені не вистачило одного пробника. Оскільки маска досить рідка, а моє волосся густе, то пробника в 7ml мені було замало, ну нічого, щіткою я це все розприділила. Маска одразу увібралась, тому змивати не довелось довго.
У складі нам обіцяють багато корисностей, починаючи з вітамінів, протеїнів та закінчуючи пантенолом.
Мила я голову шампунем H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo, а сушила з термозахистом Joko Blend.
І що я скажу про ефект? Так, на дотик волосся досить м'яке та легко розчісується, та от візуально особливо ефекту не бачу, як і не бачу зволоження чи живлення 🤷🏻♀️. Так, швидше за все, цієї маски було елементарно замало, та якщо чесно, у цій ціновій категорії можна знайти щось краще.
Коментарі (0)