Ta_nyaaaaaaa

А мій безсульфатний шампунь промиває гарно!)

А мій безсульфатний шампунь промиває гарно!)
А мій безсульфатний шампунь промиває гарно!)
А мій безсульфатний шампунь промиває гарно!)

У б‘юті сфері існує певне упередження стосовно безсульфатних шампунів: погано промивають, волосся швидше жирниться. Сьогодні я тут, щоб довести, що це не так 👇🏻

Цей шампунь, як і маска бренду, зацікавив гарним складом і позитивними відгуками.

До речі, на маску огляд був тут - https://club.makeup.com.ua/post/42484/

Моя шкіра і волосся реагує гарно на безсульфатні шампуні, час від часу використовую їх, чергуючи із сульфатними.

Зміцнювальний шампунь Meloni працює гарно не лише у комбо з іншими продуктами серії Hair Rescue, а і як одиничний засіб - це дуже важливо.

А мій безсульфатний шампунь промиває гарно!)

Шампунь міститься у пластиковому флаконі, що оформлений в зелених тонах.

У мене об‘єм 250 мл, однак виробник пропонує ще міні-версію 50 мл або ж найбільший об’єм 450 мл.

Кришечка фліп-топ, функціонує гарно.

Консистенція прозорого гелю, середньої густини, що тяжіє до рідкої.

Незважаючи на те, що безсульфатний, піниться шикарно.

Аромат солодкувато-цитрусовий з невеликою кислинкою.

✅ безсульфатний

✅ підійде для регулярного використанні

✅ ідеальний для жирного та нормального типу волосся

Активні компоненти:

💧 Ніацинамід (вітамін В3) - водорозчинний вітамін, відомий своєю здатністю покращувати бар'єрну функцію шкіри. Покращує циркуляцію крові в шкірі голови, стимулює ріст волосся, зменшує запалення, регулює виділення себуму, надає блиск.

💧 Biolin P - пребіотик, що сприяє здоров'ю мікробіома шкіри голови. Підтримує баланс мікрофлори шкіри голови, зміцнює захисний бар'єр, запобігає подразненням та запаленням.

💧 Екстракт розмарину - має антиоксидантні, протизапальні та антимікробні властивості. Стимулює ріст волосся, покращує кровообіг у шкірі голови, зменшує випадання волосся, бореться з лупою, регулює жирність волосся.

💧 Екстракт кропиви - зміцнює волосся, стимулює його ріст, бореться з лупою, зменшує випадання волосся.

💧 Екстракт імбиру - має антимікробні та протизапальні властивості. Покращує циркуляцію крові в шкірі голови, стимулює ріст волосся, зменшує випадання волосся, заспокоює шкіру голови, бореться з лупою.

💧 Екстракт шавлії - має антисептичні та протизапальні властивості. Регулює виділення себуму, зміцнює волосся, зменшує випадання волосся, надає блиск.

💧 Екстракт деревію - має заспокійливі та протизапальні властивості. Заспокоює шкіру голови, зменшує подразнення, зміцнює волосся, стимулює ріст волосся.

💧 Екстракт м'яти - має охолоджуючі та антимікробні властивості. Освіжає шкіру голови, покращує кровообіг, стимулює ріст волосся, заспокоює свербіж, бореться з лупою.

💧 Екстракт лимонника -має антисептичні та тонізуючі властивості. Зміцнює волосся, стимулює його ріст, зменшує випадання, надає блиск, освіжає шкіру голови.

💧 Провітамін В5 (пантенол) - водорозчинний вітамін, що легко проникає у волосся, зволожує і живить волосся, зменшує ламкість, покращує текстуру волосся, заспокоює шкіру голови, надає об'єм.

Гідролізат пшениці - багатий на амінокислоти, легко проникає у волосся. Зміцнює волосся, зменшує ламкість, зволожує, надає об'єм, покращує еластичність волосся.

Тож шампунь повинен не лише гарно промивати, продовжуючи свіжість волосся, а й зміцнювати його, стимулювати ріст.

Що з цього він робить розповідаю далі.

Шампунем, як і будь-яким іншим, промиваю шкіру голови двічі.

Під час змивання, навіть без використання кондиціонуючих засобів, волосся не плутається.

Відчувається, що гарно промите, але і не до скрипу.

Волосся живе, воно сяє і наче зволожене навіть зважаючи на те, що нічого, окрім шампуню не використовувала.

Волосся гладке, легеньке, не переобтяжене. Очищене також якісно, з ним мій нормальний тип шкіри голови тримається 3-4 дні, тобто стандартно.

Інколи після миття у мене подразнюється, червоніє шкіра голови, але з цим шампунем такого немає, він навпаки заспокоює шкіру.

Такий ефект мені подобається. Серед безсульфатних, щоб гарно промивав, виконував стільки функцій, не впливаючи на свіжість волосся, Meloni однозначно один з найкращих, що я пробувала 🥰