Ya Yana

Літо без сметанкових обгортувань

Літо без сметанкових обгортувань

Спочатку краплина сентиментів. Бренд NIVEA — це щось типу рецепта борщу у нашій сім’ї. У мами завжди були кремчики цього бренду, які ставали панацеєю від усього, що могло статися зі шкірою (крім тих випадків, коли вже потрібно брати крем «Рятівник») і працювало ж. Та й гірше не робило. Тому, кредит довіри до нього в мене сформовано з пелюшок, і коли потрібно терміново взяти щось з собою, бо друзі позапланово покликали на пляж чи на ночівлю, я забіжу до магазину і рука потягнеться до NIVEA.

Трохи драматургії — сльозливе зізнання в студію. Так, я нехтувала сонцезахистом для тіла минулі роки. Скажу у виправдання — я обирала закритий одяг, бо в ньому на диво не так спекотно, як у відкритому, якщо правильно підібрати тканину. Але кожна спонтанна поїздка на велосипеді у майці не обходилась без наслідків.

Я маю досить бліду шкіру і на сонці перетворююсь на вареного рака буквально одразу. Про шоколадку засмагу я можу тільки мріяти.

А цього літа, я вирішила, що — пора.

Я просто обожнюю, коли косметика не просто виконує певні функції, а дає відповідь на питання, та дійсно вирішує проблему. Кожен раз, коли я чую фрази про важливість оновлення спф протягом дня, я падаю в ступор. Так, я усвідомлюю важливість процедури, але в моєму розумінні, я маю провести всі етапи очищення шкіри, а далі нанести санскрін знову, а не класти новий шар крему на шкіру, що вже накопичила себум та бруд вулиць.

З цим SPF-містом все в сто разів простіше. Наноситься, як звичайний спрей і в цей же момент:

  • освіжає;
  • оновлює захист від UVA та UVB променів;
  • зволожує шкіру (завдяки гліцерину у складі).

І все це без жирної плівки, розтирання шкіри руками зайвий раз (а вона в мене і від дотиків інколи червоніє), а також без липкості.

Для занять спортом, пляжного вікенду чи навіть просто під час пересування містом — це must have.

Ще один плюс продукту — водостійкість, отже, про оновлення після купання можна не перейматися, а оновлювати тільки слідкуючи за часом.

Аромат тут досить виражений. Він нагадує мені щось квіткове у перемішку зі звичними ароматами доглядової косметики бренду.

Чи лишає продукт сліди? У мене не лишив на чорному купальнику та одязі. На шкірі дає приємне сяйво, ніби при якісному зволоженні. І після всотування ніякого стягнення чи липкості. Тільки комфорт.

Я гадала, що показника 30 мені буде мало. Але, як бачите, я все ще бліда поганка, а це далеко не перший мій вихід на сонечко. Отже — вистачило.

Аромат тут сильніший, ніж у спрея і я деякий час його відчуваю. Це додає відчуття свіжості і загалом, дуже приємно.

Паковання супер зручне, так ще й екологічне. Краса ж) Розпилювач тут досить вдалий. Засіб не летить у всі боки і не потрапить на одяг. Для такої криворучки, як я, це великий плюс.

Так, це саме спрей, а не аерозоль. Він наноситься, як молочко і після цього його потрібно розтерти, рівномірно розподіливши по тілу. Дуже великий плюс, що всотується продукт за секунди. Я наносила його  на пляжі і на мене навіть не встиг налипнути шар піску.

Формула є водостійкою, тому оновлюємо розумно, не після кожного купання.

Виробник обіцяє зволоження і я його відчуваю. Інколи не наношу після душу молочко або гель, бо хочеться аби шкіра «подихала», а вона все одно лишається гладенькою та зволоженою по відчуттях.

Отже, цього літа я все ще не варений рак, і за це дякую цим санскрінам. Протестовані в умовах міста та на природі і зручні в обох випадках.

Коментар акнешниці в ремісії, яка боїться тестувати усе, але надто любить це, щоб кинути (тобто мене) — ні, прищі не полізли, пори не забилися. Видихаємо 👌

Ось такі знахідки)