Олена Романюк

Засіб для розм'якшення кутикули NUB

Засіб для розм'якшення кутикули NUB

Привіт 🌷 Моя чергова знахідка для ефективного виконання необрізного манікюру, додаткового догляду за шкірою навколо нігтів - це засіб для розм'якшення кутикули, американського бренду, NUB Exfoliating Cuticle Treatment.

Вже з назви зрозуміло, що засіб працює на ексфоліацію, тобто видалення чи відлущення верхнього ороговілого шару шкіри та догляд. Це і є базою для необрізного манікюру.

Давайте детально розглянемо засіб для розм'якшення кутикули NUB, який є дуже ефективним та делікатним ремувером.

Формат флакону - класичний, як у лаків для нігтів та інших ремуверів. Флакон матовий, не прозорий, під колір засобу. Важко буде контролювати кількість, бо не видно зовсім.

Пензлик - маленький та вузенький, дуже зручно проводити чітко по лінії росту кутикули та бічним валикам.

Аромат - ніжний, яблучний, доволі делікатний, пахне лише в процесі роботи та трохи згодом, якщо не вимити руки із милом з більш яскравим запахом.

Консистенція - рідкувата емульсія, при нанесенні на шкіру не розтікається, доволі швидко поглинається.

Відчуття при нанесенні - не пече, шкіра не реагує почервонінням чи набряком! Є ремувери, які можуть давати такі неприємні ефекти, і треба додатково захищати шкіру зволожувальним кремом. Із засобом NUB все добре, використовую місяць, щотижня, жодних негативних проявів на шкірі.

Як використовувати? За рекомендацією на флаконі, наносити точно на ту лінію, де шкіра (кутикула) "зустрічається" з нігтем, помасажувати та відсунути кутикулу апельсиновою паличкою, металевим пушером чи керамічним бруском. Змити з водою.

На фото видно, що засіб для розм'якшення кутикули NUB при нанесенні на шкіру виглядає майже прозорим з ледь помітним салатовим відтінком.

Кутикула помітна вже, після останнього манікюру.

Я більше 5 років роблю собі необрізний манікюр, тож, механізм відточено до автоматизму:

  • Зняла покриття, пилочкою зменшую довжиною, оброблюю бічні валики (за потреби)
  • Роблю ванночку, наношу засіб для кутикули, масажую та відсовую акуратно шкіру й підчищаю птеригій
  • Змила рештки роботи ремуверу, додатково проходжуся керамічним бруском Zauber для поліровки краю нігтя та бічних валиків

Результат роботи засобу для розм'якшення кутикули NUB й апельсинової палички KODI.

  • Кутикула зменшилася, візуально збільшується довжина нігтьової пластини
  • Добре прибирається птеригій, який може заважати подальшому нанесенню декоративного лаку
  • Шкіра пом'якшена, не травмована, без почервонінь
  • Нігті не пересушені, поверхня не пошкоджуються з таким делікатним ремувером
  • Накопичувальний ефект за 2 тижні використання, з цим пом'якшувальним ремувером зменшується сухість шкіри, відповідно, менше шансів виникнення кірочок. Кутикула не зникне! Але вона буде доглянутою та піддатливою.

Отже, я в черговий раз раджу спробувати необрізний манікюр, якщо вас дратує суха шкіра навколо нігтів, постійні кірочки або задирки, або ви власниця дуже тонкої шкіри та боїтеся ріжучих інструментів! А засіб для розм'якшення кутикули NUB стане чудовим помічником на шляху до ідеального та легкого манікюру 🩷

Ось так виглядає покриття лаком Maxi Color French Manicure 05 (в 2 шари) після виконання манікюру за допомогою засобу для розм'якшення кутикули NUB.