Фісташка

Чи варті високої ціни? Детальний огляд преміум-помад від Kilian

Чи варті високої ціни? Детальний огляд преміум-помад від Kilian

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом використання набору помад преміум-класу, який мені пощастило протестувати. Давайте разом розберемося, чи варті ці помади своєї ціни та чим вони відрізняються від більш доступних аналогів.

Помади на дотик шовковисті, м'які і легко набираються як на палець, так і на пензлик. У мене помади в двох текстурах: сатинова та матова. Сатинова на дотик більш масляниста, а матова прям мега шовковиста. Якщо чесно, по текстурі я не багато таких пробувала. Мені більше прям схоже на корейські матові помади.

Аромат мають дуже приємний, солодкуватий, але не душний. Мені дуже подобається. Він мені не пахнув прям в ніс, а просто був як невеликий акцент.

Помади наносяться дуже легко, гарно розтушовуються. Завдяки текстурі можливо зробити розтушовочку і м'який край (я люблю так носити). Можна нанести тонким шаром, а можна нашарувати і отримати більш насичений відтінок.

Помади взагалі не відчуваються на губах. Не стягує, не липне, нічого. В носінні прям мега комфортно, навіть матові. До речі, матові відтінки виглядають більш пудровими. Дуже люблю такий фініш.

Зі стійкістю не дуже склалося. Вони переживуть тільки чай, каву. Загалом я поновлювала її десь кожні 3 годинки. Можливо, стійкістю пожертвували заради комфортності носіння.

Тепер до найкращого: відтінки. У мене 2 відтінки сатинових і два матових.

Сатинові:

  • Nude in Bed - непоганий нюдовий відтінок, але не зовсім мій. Для мене він занадто світлий. Це такий собі світлий беж.
  • Prohibited Rouge - дуже гарний червоний. Він досить яскравий, але не викликаючий. Це такий собі червоний на щодень. Мені відтінок дуже сподобався.

Матові:

  • Tempting Rose - шикарний коричнево-рожевий відтінок. Для мене найкращий в цій підбірці. Нюдовий, але цікавий.
  • Intoxicating Rouge - бордовий відтінок. Як і червоний, не занадто яскравий, благородний.

Всі відтінки досить денні і можуть бути використані навіть для офісу з дрес-кодом. Мені подобається, що всі, навіть червоні, носибельні і є у мене в ходу.

Чи ці помади гарні? Однозначно. Пудрові, комфортні, гарні відтінки, приємний аромат.

Чи є аналоги дешевше? 100%. У мене є китайські помади разів у 4 дешевші і не гірші за якістю.

Було дуже цікаво потестувати щось з такого сегменту.