Міст Mareve “Gold Champ”

Міст Mareve “Gold Champ”

Отримала цей спрей від MUC у подарунок і вже можу поділитись першими враженнями.

Вигляд

Спрей знаходиться у прозорому флаконі. Об‘єм 125 мл. Флакон звичайний, схожий на флакон в яких продають копії парфумів відомих брендів. Виглядає дещо дешево, але за таку вартість дивно було б очікувати щось інше. Сам міст має приємний блиск та колір, гарно переливається, нагадує шампанське з блискітками.

Міст Mareve “Gold Champ”

Консистенція

Має вязку консистенцію тому розпилюється струєю, вуалью я думаю його розпилити просто неможливо. Спрей має блискітки, але вони ледь помітні на шкірі.

Мені важко дається опис ароматів, тому що в парфумерії я профан і керуюсь зазвичай подобається- не подобається. Так от спочатку коли я нанесла цей міст на руку це було стовідцоткове не подобається. Ще й як на зло аромат виявився дуже стійким, не як зазвичай буває у спреїв, на багато стійкіший ніж Victoria Secret наприклад і оскільки я нанесла аромат на руку то чула я його дуже довго скрізь. Але трохи згодом щось в цьому ароматі відкрилось таке що почало мені подобатись. Аромат важкий, мускусний, я б сказала унісекс, з шампанським у мене асоціюється лише його вигляд, але аж ніяк не запах.

Аромат який точно не підходить для літа, думаю на холоді буде розкриватись досить непогано, але якшо ним напшикатись влітку і зайти в громадський трансорт вас прокляне пів автобусу.

Спочатку відчувається різкий запах спирту, але дуже швидко він зникає. Відчувається запах цитрусу та персиків.

Враження

Аромат явно не для кожного як і Kirke, але точно знайде своїх поціновувачів. Спочатку я впевнена була що цей аромат поїде до мами або подружки, але потім він мені сподобався, його треба розсмакувати. Спробую його активно використовувати восени, але сама я б такий аромат не придбала і навряд чи повторю його в майбутньому. Мені цікаво було б спробувати рожевий варіант Rose Wine, по опису мені здається що цей аромат мені підходить більше