Anna_feerie

Освіжаючі рум'яна від Ln Pro

Освіжаючі рум'яна від Ln Pro
Освіжаючі рум'яна від Ln Pro
Освіжаючі рум'яна від Ln Pro

Чомусь ці рум'яшки від Ln Pro знаходяться в тіні своїх братів від Lamel, хоч на мою думку вони точно нічим не гірші (а зважаючи на помірну пігментацію та легке нанесення, багатьом сподобаються навіть більше). В мене відтінок 102 Coral і це дуже ніжний персиковий, який гарно освіжає та створює максимально натуральний рум'янець (для фото мені довелось нашаровувати кілька разів, тому що моя камера з'їдає контрасти і рум'ян майже не видно).

Освіжаючі рум'яна від Ln Pro

Мені подобається, що з цими рум'янами можна не переживати щодо пензлю, кількості продукту або попереднього припудрювання шкіри - от правда, в моїй палетці Estee Lauder і то рум'яна були складніші у використанні. А тут фарбуватись максимально легко та швидко, при цьому жодного разу не було такого, щоб я переборщила чи наставила плям - результат завжди передбачуваний і прекрасний.

Відтінок теплий, такий ніжний, як пелюстка квітки - він гарно освіжає і виглядає максимально натурально, ніби я сама по собі вся така свіженька і гарненька😍.

Це дуже гарний варіант, якщо ви любите нюдові мейки, також ідеально для початківців (я б купила саме такі рум'яна в косметичку дівчини-підлітка). Але і сама користуюсь із задоволенням, тому що відтінок та якість чудові🤗.

P.S. А спонсор цього допису чарівна wowmom , красуне, ще раз дякую за такий прекрасний подарунок! 😘