Lytvynenko

Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!

Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!
Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!

Уже не перший рік моїм фаворитом серед сонцезахистів є Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++

Враженнями про нього ділилася тут - https://club.makeup.com.ua/post/12984/

Але! Я відчуваю, що все ж першим місцем йому доведеться поступитися, адже ця відносна новинка - просто любооов 🩵

Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!
Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!
Цю сонцезахисну гель-сироватку точно не відчуєш на шкірі!

Benton Cica Gel Sunscreen Serum SPF50/PA++++ вирізняється тим, що має нежирну консистенцію та дерматологічно протестована на відсутність подразнення (відчуття різі, печіння, сльозотечі) при нанесенні близько до делікатної зони навколо очей.

Пакування: пласка пластикова туба із характерним для бренду дизайном, у блакитному кольорі, обʼємом 50 мл. Запакована у картонну коробочку.

Консистенція та текстура: легкий крем, що чудово розподіляється. Без жирності, важкості та липкості на дотик. Це не сироватка у класичному розумінні, а скоріше легкий кремчик. Що ще треба на літо? 😍

Аромат: вирізняється та вибивається від звичних ароматів бренду, адже має дуже приємний запах кокосу. Це легкий, але відчутний аромат, що досить солодкуватий та максимально приємний!

Відчуття на шкірі: вау, вау і ще раз вау! Це супер легка текстура, що не відчувається на обличчі взагалі! Швидко вибирається, залишаючи сяючий фініш, але не жирний та не липкий! Шкіра з ним на вигляд здоровіша, на дотик мʼяка та чулово зволожена! З косметикою поєднується чудово: через хвилин 15 після нанесення наношу тональний та пудру і нічого не скочується. І дійсно під очима не пече, як нам обіцяно!)

Перелік складників обʼємний, зупинючь на ключових моментах.

Загалом, склад виглядає безпечним і не містить агресивних компонентів, таких як спирти, парабени, силікони або сульфати, що часто викликають подразнення шкіри.

Тут присутні багато зволожуючих і заспокійливих інгредієнтів, таких як гліцерин, пантенол, гіалуронова кислота, екстракт центели азіатської та інші.

У санскріні використані наступні сонцезахисні фільтри:

  • Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus)
  • Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150)
  • Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Tinosorb M)
  • Diethylhexyl Butamido Triazone (Uvasorb HEB)

Ці фільтри є хімічними і належать до нового покоління, оскільки вони забезпечують високу ефективність захисту від UV-A і UV-B випромінювання і мають кращу стабільність, ніж деякі старіші фільтри.

Я у захваті від цього санскріну! Це, без перебільшення, найбільш комфортний крем, що має чудовий склад, текстуру та нові фільтр, які якісно захищають від сонячного випромінюванн (ступінь захисту - 50).

Я щиро раджу спробувати цю новинку (якій вже декілька місяців 😅), якщо любите легку текстуру, здорове сяяння шкіри та маєте жирний або комбі тип. Хоча, я впевнена, підійде усім!