☕️ Karina ☕️

TINK сироватка для шкіри навколо очей

TINK сироватка для шкіри навколо очей

Бренд Tink – це органічна косметика, яка прагне гармонії з природою. Використовуючи всі цілющі властивості, компанія розробляє продукцію, що не містить синтетичних барвників, ароматизаторів, сульфатів та фталатів. «Сироватка для шкіри навколо очей з кофеїном та олією авокадо» буде дбайливо доглядати за чутливою зоною обличчя. Ваш сяючий погляд та чудова шкіра – ось найкращий результат її дії!

Особливості Caffeine + Allantoin Eye Contour Serum від бренду Tink:

- підходить для всіх типів шкіри;
- кофеїн та алантоїн у складі зволожують епідерміс, усувають пігментацію, темні кола під очима та набряки;
- розгладжує дрібні зморшки, зменшує появу нових;
- шкіра стає пружною, м'якою і гладкою.

У мене є декілька інших засобів від цього бренду і я ними задоволена. Вибір впав на цю сироватку, бо маю темні кола під очима та ранкові набряки.

Пакування - була захисна плівка на дозаторі, гарантує, що засобом ніхто не користувався. Має цікаву кришку, раніше таких не зустрічала, працює добре. Дозатор працює при натисніть. Достатньо маленького натиску для потрібної кількості продукту. Сама баночка виконана із пластику темного кольору.

Розхід - мінімальний. Думаю вистачить надовго.

Об'єм - 30 мл.

TINK сироватка для шкіри навколо очей
TINK сироватка для шкіри навколо очей

Текстура - легенька, водянисто - гелева. Швидко поглинається. Білого кольору, напівпрозора.

Прикріпляю відео.

Запах - присутній, досить виражений. Мені не заважає.

Інградієнти - Aqua, Avocado Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Caffeine, Аllantoin, Propanediol, Green Coffee (Coffea Arabica) Bean CO2 Extract, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Silica, Parfum, Citric Acid.

1 елемент середнього рівня безпеки - Parfum - Віддушка. До складу ніяких претензій не маю.

А тепер мої враження на закуску.

Можете поглянути на фото. Схоже, в мене сталася якась індивідуальна реакція. Користуюся нею вже декілька тижнів. При нанесенні відчуваю щось схоже на пощипування. З часом це проходить. Найгірше стає тоді, коли я наношу її саме на ніч. За день не бачила ніяких таких результатів.

В перший ранок після того, як я використовувала її перед сном, помітила червоні плямки, які згодом зникали, то знову з'являлись. Також вранці більші набряки, ніж зазвичай. На сьогоднішній день це вже поодинокі утворення, схожі на маленькі висипи. Тому далі я її відкладаю та надряд повернусь знову.

Такий досвід, на жаль, теж буває.

Користувалися нею? Вам підійшла?