Lytvynenko

Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask

Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask
Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask

Трохи раніше познайомилася із першою тканинною маскою цього корейського бренду, а саме Medi-Peel Rose Diamond Radiant Glow Mask.

Враження тут - https://club.makeup.com.ua/post/40232/

Але зазначу одразу, що вау-ефекту від неї не було і я без особливого ентузіазму купувала цю.

Чи може даремно недооцінила її? Розберемося.

Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask
Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask

Medi-Peel Bamboo Cica Bomb Calming Mask, за обіцянкою виробника, допоможе усунути будь-які почервоніння, запалення і подразнення, перешкоджаючи появі нових.

Підходить для всіх типів шкіри.

Пакування: пластиковий пакет, обʼємом 25 мл, білого кольору з симпаттчним дизайном. На дотик матовий. Має насічки з двох боків, легко відкривається.

Аромат легкий, приємний та ненавʼязливий. Якийсь доглядовий, не схожий на щось конкретне.

Лекало: не скажу, що супер вдале. Трохи малувате в зоні очей, хоча і з ним впоратися можна.

Просочення: в тканинній основі дуууже багато есенції. З маски майже капає. Натомість, в пакетику рідини не залишається. Цей варіант найбільш вдалий в таких масках, коли все одразу на тканинній основі.

Відчуття на шкірі: маска приємна, печіння чи дискомфорту не викликала. 20 хвилин з нею на обличчі було приємно, а особливо в спекотний день, а перед цим ще покласти в холодильник 😌.

Після зняття - багато есенції ще залишається на поверхні шкіри, що швиденько вбирається, вбиваючими рухами у шкіру. Липкість не сильна, хоча присутня.

Ця тканинна маска містить широкий спектр зволожуючих, заспокійливих та антиоксидантних компонентів, які можуть значно покращити стан шкіри.

Важливі активні речовини, такі як екстракт центелли азіатської, екстракт стебла бамбука, різні форми гіалуронової кислоти, вітамін С, ніацинамід та вітаміни В5 і В6, повинні забезпечувати комплексний догляд за шкірою, добре зволожувати та заспокоювати.

Загалом, склад виглядає безпечним для більшості типів шкіри. Агресивних компонентів не бачу у переліку.

Коли залишки есенції увібралися, я отримала: відмінно зволожену шкіру, здорове сяяння та більш свіжий вигляд, світліший та більш рівний тон обличчя.

Так, дива ця маска не зробила, проте, і моя шкіра наразі не в найгіршому стані та видимих почервонінь я не маю. Загалом, вона дає хороший базовий догляд без подразнення і теоретично може заспокоїти шкіру обличчя після перебування на сонці, чистки чи інших впливів. Також прибере втому з обличчя.

Мені подобається і склад, і отриманий ефект. Та я не скажу, що на постійній основі буду купувати її. Аж настільки вона мене не вразила, проте, це однозначно кращий варіант базової тканинної маски, у порівнянні з мас маркетом.