Guerlain Meteorites Light Revealing Pearls Of Powder
Свотчі відтінку 2 CLAIR/light
Вибачаюсь за банальний вислів, але Guerlain Meteorites для мене - це як дорога спідня білизна, яку ніхто не бачить, але яка додає +1000% до впевненості в собі. Чому я люблю їх так ніжно і палко - розповім у цьому дописі.
Дизайн
Цей металевий кейс із фірмовими візерунками вабив мене ба гато років. А коли з‘явився - завжди стояв на почесному місці. Неймовірно гарний дизайн, рука сама тягнеться до Метеоритів, тому вони завжди присутні у моєму мейкапі.
Аромат
Фіалки. Коли я дізналась про існування парфумів із цим звучанням, вони одразу ж з‘явились у моїй колекції. Для мене це ідеальне поєднання нот, яке я не часто зустрічаю на дівчатах.
Делікатне сяйво
Я з великою обережністю використовую хайлайтери, рум‘яна і бронзери, бо маю проблемну шкіру. Розширені пори, постакне, запалення… Метеорити просто легенько підсвічують обличчя, не підкреслюючи ці недоліки. Влітку я наношу їх також на плечі та зону «нижче підборіддя» - обожнюю ці поодинокі блискітки, які завжди виглядають доречно.
Легка корекція
Метеорити - це не тільки про блиск. Кульки рожевого, жовтого і зеленого кольорів виконують функцію коректорів. Звісно, це не той продукт, який зможе приховати серйозні недоліки. Але у якості фінішу працюють на відмінно.
Економічність
Якщо ви вирішили побавити себе Метеоритами, то вони б удуть із вами не один рік. При майже щоденному використанні моя перша баночка «зникла» десь на половину. І це якщо врахувати те, що деякі кульки я загубила через активні рухи пензликом😂
Фіксація
Метеорити фіксують макіяж і прикрашають будь-яку тональну основу. Це не про «матуваня наглухо». Із ними макіяж буде триматись стійко, а шкіра - ніби сяяти зсередини.
Якщо хтось вагався - спробуйте, бо це найкращий подарунок, який ви можете зробити собі. Але пам‘ятайте, що аромат викликає залежність, тож лишаю посилання на легендарні парфуми з тим самим фірмовим звучанням:
Коментарі (0)