ewigkeit

Парфумована вода Mauboussin Star

Парфумована вода Mauboussin Star

Я вже писала про один з ароматів ювелірного бренду Mauboussin --> https://club.makeup.com.ua/post/39577/

Той аромат мені дуже подобається, тому коли треба було щось докинути в посилку до безкоштовної доставки, то вирішила взяти цей Star. У мене багато парфумів, що я не встигаю ними користуватися )) Але це як якесь безумство - просто неможливо зупинитися купувати нові, завжди чогось хочеться. Тоді ось такі тревели і виручають, бо цілий флакон ну куди, коли їх і так повно вже ) У мене в списку на мейкапі висів інший тревел цього бренду, в рожевій колбочці, але що по піраміді мені його не хотілося, якийсь ніякий здавався. І поки роздумувала, то наткнулася на цей синій, побачила піраміду і зразу ж посилка була зібрана ))

Mauboussin Star був випущений в 2023.

Верхні ноти: ананас, інжир;

Середні ноти: кокосове молоко, ірис;

Базові ноти: ваніль, праліне, боби тонка, біла амбра, кедр з Вірджинії, геліотроп.

Я люблю такий напрямок ароматів, насичені, густі, в міру солодкі.

Це гурманіка, але не та "важка", яка пахне майже чимось їстівним. Це пахне більше парфумерно.

Star - це в основному для мене не дуже ярко виражений ананас в кокосовому молоці з ваніллю, праліне, бобами тонка та амброю. Праліне в поєднанні з бобами тонка іноді відчувається шоколадом, в основному це саме праліне. Пудровості від ірису та геліотропу я майже зовсім не відчуваю, хібащо в шлейфі - він гарний легкий шоколадно-пудровий. Інжир також час від часу проявляється, але тільки як відтінок для основних компонентів. І ще є якась незрозуміла нота, вона присутня фоном на протязі всього часу, якась ніби терпкувата з легкою кислинкою. Я навіть не можу зрозуміти, що воно таке. Можливо так ананас в поєднанні с інжиром. У мене є інші парфуми с нотою ананаса, там він зовсім інший.

Взагалі мені складно описати цей аромат, бо всі його компоненти однорідні і відтіняють та доповнюють один одного, плавно перетікають друг в друга, складно щось прям чітко виділити, коли аромат всажується. Він не занадто солодкий, не важкий в порівнянні з деякими іншими подібного напрямку, в ньому є повітря. Але це мої відчуття) Хто любить тількі наприклад, цитрусові та легкі аромати, то може здатися важкуватим. Але на осінь та зиму думаю, сподобається. Я ж можу таке і зараз, коли до +25°, наприклад.

Для мене він не схожий ні на що, з чим його порівнюють. Ніякого тут Angel Muse, з Angel's Share та By the Fireplace і рядом не стояв. і т.д., і тим більше немає там Баккари х_Х З Angel Muse хібащо те праліне, але воно тут інше, не той горіхово-шоколадний крем зовсім.

І ще побачте, який в нього флакон :) Вам таке подобається? Я навіть не знаю, які в мене відчуття щодо нього і чи хотілося б такий. Наче й цікавий, але якось занадто )) Я бачила його з різних ракурсів і він незвичайний, з трьома дуже вираженими тонкими гранями, на вигляд не дуже зручний. Як по власному досвіду могу сказати, що той Mauboussin, про який я писала в іншому пості - пузатий трикутний, то не дуже зручний, щоб його однією рукою держати і наносити ))

Парфумована вода Mauboussin Star