Lytvynenko

Сухий шампунь від Kallos | В ньому погано все!

Сухий шампунь від Kallos | В ньому погано все!
Сухий шампунь від Kallos | В ньому погано все!

Багато хто памʼятає бренд Kallos по банановій масці для волосся 🍌 Ох і популярна вона була свого часу! Але якщо раптом ви захочете понастальгувати за брендом, то краще не з цим сухим шампунем...

Kallos Cosmetics Gogo Dry Shampoo - продукт угорського виробництва, що класифікується як професійний. Спримемо це як факт, хоча уже цей момент хочется коментувати)

Сухий шампунь від Kallos | В ньому погано все!

Пакування: низький та широкий баллон, обʼємом 200 мл, із симпатичним та яскравим дизайном. Дозатор заслуговує окремої уваги. Він перестав працювати після першого використання (3 розпилення). Але, на жаль, я змогла його частково починити та користувалася ним ще певний час.

Запах: це щось жахливе... я розпилювала і біля вікна, і на балконі, та де завгодно, але він все одно їдкий, гіркий, нудотний. Залишається в горлі та гірчить декілька годин. Це щось хімозне і не здивуюсь, якщо отруйне.

Ефект: він періодами плюється водою та псує зачіску ще більше 🙄 Також залишає багато білих слідів, які неможливо прибрати ані серветкою, ані щіткою. Якось жирність з коренів він та прибере, але такою ціною - не треба.

Цей сухий шампунь містить Aluminum Starch Octenylsuccinate – модифікований крохмаль, що абсорбує жир і вологу, забезпечуючи ефект чистого волосся.

Загалом, тут стандартний перелік складників для подібних продуктів і всі вони вважаються безпечними для більшості людей при правильному використанні.

Але власницям чутливої шкіри треба бути обережними, тут можуть викликати алергічні реакції спирт та Distearyldimonium Chloride. Це на випадок, якщо ви уже маєте цей шампунь. Бо радити таке я не можу.

Не раджу ні в якому разі, це якась отрута в балоні 🤢 дихати цим неможливо.

Ефект мінімальний, інколи робить зачіску гірше, ніж було.

Дозатор працює через раз.

Склад звичайний, можна знайти в рази краще!

"Go go" краще робіть в інший бік від цього сухого шампуню, якщо побачите 😵‍💫