alena.rosee

MODAY | Glowing Skin

MODAY | Glowing Skin

Всім привіт! 💕

Сьогодні розповім про тандем засобів, які точно позбавлять вас чорних цяток або Набір "Відчуй себе косметологом вдома".

MODAY | Glowing Skin

Я якось писала, що подібні засоби зазвичай не використовую, але мені презентували такий набір і цікавість все ж така "ну спробуй, спробуй шо воно таке". Спробувала! 🤭

Треш-контент фото не буде, я все ж за більш естетичні фото, але довіра читачів тут не дадуть збрехати)

То ж , як працює маска  , кому вона потрібна і що то за інструменти такі? Давайте дивитись 💜

Як обіцяє виробник, маска може прибрати до 80% чорних точок, рекомендуюсь наносити 4 дня поспіль , а потім периодично ) 4 дня для мене то забагато, де ж взяти скільки цяток, хіхі, але якщо у вас розширені пори, то можна спробувати )

Пакування: коробочка з інформацією, банка з маскою та блокноти з папірцями, які потім ви клеєте на обличчя

Консистенція: світло-рожева маска, може бути густою, тому виробник радить поставити тару в ємність з теплою водою. Коли в приміщенні жаркувато, то маска рідка, як треба) на вид нагадує полуничний йогурт 😍

✨Запах: трошки хімічний, як акрил та парфумерний, одразу улетучивається, на шкірі не відчувається.

✨Ефект:

То ж , наносимо куди треба масочку, я наношу пальцями, бо якщо пензлик не силіконовий, його відразу треба помити, що б маска його не склеїла.

Одразу беру папірець з набору та приклеїваю на нанесену маску . Все, чекаю 20 хвилин десь. Ви зрозумієте коли треба знімати папірець, він стане твердим.

Я робила на ніс, але можна на т-зону (лоб та підборіддя).

💜Мої поради:

перед нанесенням цієї маски я б рекомендувала або розпарити шкіру, але зараз влітку це не дуже круто, або ще дієвіше - наношу кислотку маску, скатку, тобто щось кислотне що розчиняє цятки на поверхні, буквально на пару хвилин (до речі у бренда MODAY вийшла нова прикольна кислотна-скатка) змиваю, промакую шкіру що б вона була суха, та наношу маску від чорних цяток.

Ще гарно працює ця маска після маски антистрес , ось цієї: https://club.makeup.com.ua/post/42453/

Тоді цяткам буде легше вийти, особливо якщо пори не дуже широкі.

🫧Як результат, я отримала більш чистий носик, дійсно маска витягнула таке, про що я не думала і не знала, ахаха, і таке буває, знімати папірці строго знизу вверх, проти течії  цяток, так мовити.

Що ж досвід користування такими штучками був цікавий, тому я продовжу периодично використовувати цю маску , тип паче витрата в маски економна.

Про набір інструментів:

Склад набору: Голки різної товщини та форми для "розкриття шкіри" - MODAY Blackhead Remover, 3 шт. + Петлі для видалення камедонів, вугрів - MODAY Blackhead Remover, 5  шт. + Портативна коробка для зберігання інстументів - MODAY Blackhead Remover, 1 шт.

Тут голки - петельки на будь-який смак, в мене є одна іншого бренда і користуюсь тільки таким інструментом якщо треба прибрати прищик чи чорну цятку.

✨По-перше це зручно.

✨По-друге гігієнічно.

✨По-третє - при правильному користуванні не залишає слідів та шрамів. Бо ковиряння нігтиками обходить дорого по прибиранню шрамів після таких "процедур"

🫧Ці інструменти зроблені з якісної хірургічної сталі, яку можна і треба спочатку продезинфікувати.

Якщо є вдома сухожар - прекрасно, а якщо нема - можна замочити при першому застосування в ванночці з хлоргексидином або бацилолом. Інструменти там побулькаються потрібний час (дивисть інструкції до дезінфекторів) і готові до використання.

Після кожного використання не забувай протерти дезинфікуючою серветкою . Також не забувай, що шкіра повинна бути чистою до процедури , та продезенфікованою після.

Який обрати? тут треба дивисти на той недолік, який хочется прибрати.

Тому якщо користуєтесь такими штучками вдома , можна придивитись до цього набору, де за помірну ціну можна отримати косметологічні інструменти на будь - який смак 💜