Tanserb

Revolution Highlighter Emily in Paris

Revolution Highlighter Emily in Paris
Revolution Highlighter Emily in Paris

Цей хайлайтер вийшов у лімітованой серії “ Emily in Paris”. В цієї серії вийшли також палітри тіней (велика та міні), помади, рум’яна, пензлики для макіяжа, спонж, й звичайно, цей хайлайтер. Коли вийшла ця колекція, то я була територіально в Празі, їздила до родичів, та зайшла до косметичного магазина та наткнулась на стійку за цією колекцією. Настрій у мене був в той день не дуже гарний і мені хотілось купити щось, щоб його трохи підняти. Цей хайлайтер зразу привернув мою увагу своїм цікавим дизайном з градієнтом відтінків. Я тикнула в нього пальчиком, і влюбилася! Він неймовірно шовковистий та ніжній. Цей хайлайтер, звичайно, уйшов зі мною з магазина

Revolution Highlighter Emily in Paris
Revolution Highlighter Emily in Paris
Revolution Highlighter Emily in Paris

Стильна тонка пале точка з дзеркалом. Хайлайтер виконаний у формі градієнта, коли один колір плавно перетікає в інший. Пензликів, спонжей немає у комплекті.

Відтінки хайлайтерів : шампань, рожевий, бронза. Можна змішувати всі три. Шампань дає нейтральний відтінок на шкірі. Розовий не дуже відрізняється від шаманя, дає ледь помітну розовинку, але не сильно йде в рожевий. Бронза темніше за інші кольори, вона більш підійде для дуже смуглої шкіри. Я соло її не ношу, можу поєднати з іншими кольорами, особливо, коли використовую бронзер, для ефекта засмаги.

Якість у цього хайлайтера чудова. Шовковистий, ніжніше за ніжне, дуже дрібний помол. Чудово набирається на пензлик з одного легкого дотику ворсу по ньому. На пальчик само собою чудово переноситься при самому легкому дотику. Ніяких окремих блискавок. Цей хайлайтер вже з нового покоління хайлайтерів, які не блистять, наче новорічна ялинка, а доволі делікатні, вони наче шліфують шкіру сяянням. Він все ж таки сяє, але доволі делікатно, елегантно, наче дає ефект вологої шкіри. Це у житті дуже красиво!

Зараз ще є у продажі ця серія. Не знаю, як по якості інші продукти, а цей хайлайтер вкрав моє серденько й моя рука постійно до нього тягнеться.