Алла

Навіть не знаю...

Навіть не знаю...

Я давно і успішно користуюся косметикою польського бренду Вielenda. Не можу сказати, що вона відповідає моїм вимогам на всі 100%, але принаймні не викликає у мене алергії, як деякі інші бренди.

Отже, денний крем під очі справив на мене двояке враження. Він жирненький, добре живить шкіру, не залишає плівки, в спеку не скочується, що важливо. Від нього у мене немає алергічної реакції. До речі, він якраз для чутливої шкіри.

Із мінусів. Він не має аромату. Я люблю приємні запахи. Цей не пахне нічим, зовсім. Знаю, що є жінки, які якраз люблять косметику без віддушок, їм сподобається.

Окрім цього, я не задоволена пакуваням. Плівка, що обгорнута навколо тюбіка, відстає по краю. Це одразу дешевить його.

Тепер власне про сам крем.

Серія: golden ceramides

Група товару: крем для очей

Призначення: від зморшок, зволоження, освітлення, розгладження

Об'єм: 15 ml

Інгредієнти: гіалуронова кислота, золото, цераміди

Що обіцяє виробник?

Серія косметичної продукції Golden Ceramides на основі інноваційного мультицерамідного комплексу від бренда Bielenda — це ваш вибір на користь молодої шкіри. Розгладжувальний і зволожувальний крем для повік проти зморщок із цієї лінії - засіб, який зітре «сліди часу» та втоми з найніжнішої зони обличчя. Активна формула спрямована на розгладження зморщок, покращення структури шкірного покриву, його зволоження, освітлення та зміцнення.

Особливості Golden Ceramides Eye Cream від бренда Bielenda:

- тюбик зі зручним дозатором дає змогу легко нанести засіб на шкіру навколо очей;

- швидко всотується, не залишаючи відчуття липкої плівки;

- гіалуронова кислота, що входить до складу, зволожує шкірний покрив і підвищує його пружність;

- 24-каратне золото стимулює синтез колагенових волокон, процеси регенерації, розгладжуючи зморшки й підвищуючи еластичність епідермісу, зміцнює та освітлює його;

- комплекс церамідів 1,3,6 створює непроникний бар'єр, що захищає шкіру від втрати води та руйнівної дії різних зовнішніх факторів.

Щодо золота, то у мене є сумніви, стосовно його можливості всотуватися шкірою. А цераміди для мене взагалі щось на іншопланетному)

Може, хтось стикався і пояснить?

Навіть не знаю...
Навіть не знаю...