Mandarinka

Бюджетний блиск для губ Colour Intense Magic Lip Gloss - який він в ділі

Вітаю! Чи може бути бюджетний блиск для губ вартістю чашки кави - якісним? Розказую всі переваги на недоліки даної покупки (а у цього блиска є і те і інше). У мене це Magic - 03 Vanila.

Поговоримо про недоліки: як би дивно це не звучало - це пакування. Так, дизайн звісно топ, красиво, прикольно, оригінально. Але:

1. Немає захисного шару. Ці блиски продаються і в багатьох мережах роздрібних магазинів, де їх може відкрити кожен кому заманеться
  2. Коли я відкрила лиск, покористувалась ним пару разів і "діставати" блиск було майже неможливо. Одразу довелось знімати "стопер", але я не дуже люблю це робити, бо потім аплікатор прям "тоне" в блискі.

Трошки про відтінок: у мене 03 Vanila - прозорий, з маленькими зеленуватими вкрапленнями-блискітками. Я обожнюю зелений, тому це прям моє.

🍧 Блиск лягає дуже щільним шаром, прям окутує одразу

🍧 Він не "тече", навіть через годину він виглядає як і на початку (можливо тільки трошки менш насичено).

🍧 Але з цим блиском бажано носити "хвостик" - бо все волосся буде в ньому 🫠 Дуже липкий, при чому на губах він відчувається комфортно - не тягнеться, і губи між собою не липнуть.

🍧 Завдяки щільності - дуже гарно захищає як влітку, так і взимку

🍧 Дуже приємний цукерковий аромат, але не нав'язливий.

🍧 Смаку немає, або якогось відчуття під час використання

Не зважаючи на перелічені негативні аспекти, я блиском дуже задоволена. Яскравий блиск з маленькими вкрапленнями, компактний, бюджетний, приємний у використанні.