Lytvynenko

Заспокійливі пади з центелою Needly

Заспокійливі пади з центелою Needly
Заспокійливі пади з центелою Needly

Раніше вже тестила пади від Needly, це були кислотні - Needly Daily Toner Pad, які мені сподобалися. Враження тут - https://club.makeup.com.ua/post/36937/

Needly Cicachid Chilling Pad - заспокійливі, що, за обіцянками виробника, мʼяко відлущують роговий шар шкіри, зволожують, освіжають, зменшують прояви чутливості, заспокоюють шкіру, надають природне сяйво.

Заспокійливі пади з центелою Needly

Пакування: у мене пробник з одним диском - матовий пластиковий пакет зеленого кольору, з двома насічками, що зручно відкривається без ножиць.

Повний обʼєм представлений у круглій банці та містить 70 дисків.

Пади виконані із натурального волокна, але не вказано, з якого саме. Це тоненький матеріал, подібний до основи тканинної маски, але не еластичний.

Диск добре просочений зволожувальним тоніком, але не плаває в ньому.

Аромат: легкий, ненавʼязливий та ледве помітний.

Відчуття на шкірі: при контакті з обличчям одразу його освіжає, добре відчувається холодок, що дуже приємно діє на обличчя з запаленням та подразненням. Просочення диску не липке, не жирне, а цілком комфортне та приємно відчувається на обличчі. Дає відчуття помірної зволоженості та досить швидко всмоктується шкірою.

Активні інгредієнти падів Needly:

  • гідролат японського кипарису має виражену антимікробну дію та допомагає загоїти подразнення і висипання, зменшує прояви чутливості, лікує маскне;
  • екстракт центели азіатської знімає подразнення, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння;
  • екстракт артемізії заспокоює і тонізує, зміцнює стінки судин, має протинабряковий ефект;
  • пантенол знімає подразнення, заспокоює та відновлює чутливу шкіру, попереджає трансепідермальну втрату вологи;
  • гіалуронат натрію допомагає утримувати вологу в глибоких шарах шкіри, розгладжує і покращує пружність.

Загалом, продукт містить багато заспокійливих, зволожуючих та антиоксидантних інгредієнтів. Потенційно агресивними компонентами можуть бути ефірні олії (Artemisia Vulgaris Oil, Ocimum Basilicum Oil, Salvia Officinalis Oil), які можуть викликати подразнення, якщо ви маєте чутливу шкіру або алергії на ці компоненти.

Needly Cicachid Chilling Pad я використала, коли від довгого перебування на сонці (без можливості поновити санскрін) у мене пересушилася шкіра, почалося неприємне відчуття стягнутості, свербіння та печіння, а також зʼявилися сухі ділянки біля губ. Хоча візуально це майже і не видно.

Одразу під час використання стало шкірі легше та приємніше: по обличчю пішов холодок та свіжість. Після - сухі ділянки відлущилися та обличчя загалом стало більш зволожене та сяюче. Але! дискомфорт у вигляді стягнутості та свербіння нікуди не ділися, на жаль.

Цих дисків мені було недостатньо, аби заспокоїти подразнену шкіру. Хоча потужні складники мені давали таку надію.

Я б не придбала повний розмір цього продукту, але, це однозначно непоганий засіб, що з мінімальним запаленням може працювати, або у якості додаткового зволоження.

Через завищені очікування та те, що немає вау ефекту, я трохи розчарувалася, але точно не жалкую про досвід користування цими падами. Цікаво буде почути ваші враження, якщо доводилося тестити цей засіб.