Yustal

Оливкове мило з міррою та медом BIOselect Pure Olive Oil Soap Myrrh & Honey

Оливкове мило з міррою та медом BIOselect Pure Olive Oil Soap Myrrh & Honey

Органічне мило, яке виготовлено з оливкової, пальмової та кокосової олій з додаванням діктамелії, ефірної олії іланг-ілангу, мирри та меду. Мило підходить для будь-якого типу шкіри, а особливо рекомендоване для сухої та чутливої.

Мед має цілу низку чудових властивостей для догляду за шкірою: він добре зволожує, має заспокійливі та антиоксидантні властивості, а також значну антибактеріальну та протигрибкову силу, а медові пов'язки сприяють загоєнню ран та опіків. Іланг-іланг надає милу приємного запаху, він може мати певні антимікробні та антиоксидантні властивості, а також працює як репелент проти комах. Мирра є природним антисептиком, в'яжучою та дезінфікуючою речовиною, як антибактеріальна речовина вона може допомогти шкірі, схильній до акне, та жирному волоссю.

Брусок 80 грамів, користуватись милом можна 12 місяців від початку. Мило продається в картонній коробці та додатково загорнуте в папір. Виготовлено у Греції та дерматологічно протестовано.

Склад на коробці:

Olea Europaea (Olive) fruit oil*, Elaeis guineensis (Palm) Oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Aqua (Water), Sodium Hydroxide, Mel (honey)*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil**, Commiphora Myrrha (Myrrh) Resin extract, Farnesol***, Benzyl Benzoate***

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства
** Органічні ефірні олії
*** Інгредієнти з ефірних олій

Оливкове мило з міррою та медом BIOselect Pure Olive Oil Soap Myrrh & Honey

Враження:

Мило пахне витончено та приємно, запах не сильний. Я трішки переживала чи не буде воно подразнювати шкіру через вміст ефірної олії іланг-ілангу, запах якого я люблю, але навіть надзвичайно чутлива шкіра мого обличчя добре відреагувала на мило. Воно гарно піниться та очищує до скрипу, порівняно з цим милом моє алеппське мило від Najel лишає шкіру більш зволоженою, хоча і з цим милом вона не пересушена та не стягнута. Про алеппське мило Najel писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/36901/

Це мило нагадує мені звичне мило, тільки краще.