Свідома клієнтка

Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap

Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap

Алеппське мило з 4% лаврової олії від французького бренду Najel це традиційне алеппське мило з середньою концентрацією лаврової олії. 4% це не мало, алеппське мило, яке містить від 3% лаврової олії з давніх-давен вважається цінним милом та експортується з Сирії до Європи. Це мило як й інші різновиди алеппського мила від Najel виготовлено безпосередньо у місті Алеппо, Сирія, гарячим методом. Більше про алеппське мило я писала раніше: https://club.makeup.com.ua/post/36761/

На наліпці написано: “Потужні дезінфікуючі та заспокійливі властивості олій оливи й лаврового листа роблять це мило актуальним в догляді за чутливою шкірою, схильної до виникнення прищів, вугрів і почервоніння. Мило чудово очищає шкіру, живлячи її. Алеппське мило рекомендується для щоденного використання та підходить для всіх типів шкіри, а також можна використовувати для миття волосся. Спосіб застосування: намочити шкіру, масажними рухами намилити до утворення піни. Потім ретельно змити водою. Не містить шкідливих для здоров’я речовин. Дерматологічно протестований”.

Склад мила:

Sodium Olivate, Aqua (Water), Sodium Laurelate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide

Порівняно з моїм першим алеппським милом з 40% лаврової олії склад трохи інший: компоненти в ньому ті самі, але омиленої лаврової олії в цьому милі менше ніж води.

Користуватись милом можна 18 місяців від початку.

Алеппське мило я використовую для вмивання обличчя, оминаючи зону навколо очей, тому що для мене цей засіб виявився краще ніж будь-які пінки, гелі та емульсії для вмивання. Можливо я ще й спробую в цьому житті пінку чи гель для різноманіття та щоб мати жіночний засіб для очищення шкіри, але порівнювати ефект на шкірі тепер я буду з алеппським милом. У бренду Najel багато різновидів алеппського мила, окрім класичного є з різними добавками та з ароматизаторами. Для себе особисто я обирала мило без ароматизаторів, тому що для мене будь-яка косметика без них краще ніж з, хоча якщо шкіра не чутлива й хочеться, щоб мило приємно пахло, то можна звернути увагу і на ароматизовані версії. Класичне алеппське мило без ароматизаторів пахне подібно до господарського мила, мене це влаштовує, тому що запах не сильний і воно дає чудовий ефект.

Очищення шкіри з цим милом дуже ніжне. Якщо хтось дивується, як можна вмиватись милом, то можу сказати, що воно зовсім не таке, як звичне кускове мило, спробувавши раз від нього майже неможливо відмовитись.

Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap
Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap
Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap
Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap
Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap
Ніжне алеппське мило з 4% лаврової олії Najel 4% Aleppo Soap

Зараз в мене у вжитку три версії алеппського мила:

Лікувальне мило з 40% лаврової олії, його можна застосовувати лише декілька разів на тиждень, дуже активне. Таке мило зазвичай рекомендують для проблемної шкіри, частіше рекомендують для жирної, моя шкіра не жирна і мило з високим вмістом олії лавра її не пересушило, але його треба застосовувати за інструкцією, всього декілька разів на тиждень. Я думаю, його радять для жирної шкіри, тому що воно здатне зменшити жирність.

Мило з олією чорного кмину, ніжне мило, яке підходить для будь-якого типу шкіри, а найкраще для жирної та комбінованої.

Мило з 4% лаврової олії, повсякденне мило для будь-якого типу шкіри.

Мені лишилось спробувати ще чисте оливкове мило, щоб задовольнити свою цікавість. Оливкове мило без лаврової олії вважається менш цінним і коштує дешевше. Виробник так само рекомендує його для всіх типів шкіри, для миття обличчя, тіла та волосся й зазначає, що оливкове мило видаляє залишки фарби, олії тощо, не викликаючи подразнень. Мило, зварене виключно на оливковій олії добре підійде тим, хто схильний до алергій, воно вважається гіпоалергенним і коли я читала відгуки на оливкове мило на іноземних ресурсах, там були історії людей, котрі десятками років не могли підібрати собі засоби очищення, через високу схильність до алергій, та нарешті знайшли свій засіб у вигляді натурального оливкового мила.

У бренду Najel також є цікава упаковка гостьового мила, це 5 маленьких шматочків, можна спробувати всією сім’єю або розділити з друзями.

Як алеппське мило змінило мою шкіру?

Я очищую ним шкіру переважно раз на добу ввечері, зранку я ополіскую обличчя простою водою, в мене для вмивання джерельна вода. Ввечері беру то одне мило, то інше. Якби мені було потрібно обрати одне з них, це було б ... ні, я не можу обрати одне, тому що кожне з них по-своєму добре впливає на мою шкіру, мабуть мило з високим вмістом лаврової олії подобається мені найбільше, але ним не можна користуватись кожен день, тож які зміни, які я помітила?

Плюси:

Моя шкіра перестала бути стягнутою та зневодненою після вмивання. Цей ефект був відчутним вже після першого використання. До алеппського мила в мене ще лишались ознаки себорейного дерматиту на обличчі, не дивлячись на вже достатньо тривале лікування кетоконазолом, який теж допоміг, але не до кінця, після алеппського мила прояви дерматиту пройшли. Я не можу сказати, що алеппське мило замінює лікування дерматиту чи інших шкірних хвороб, для яких воно рекомендоване (акне, псоріаз, дерматози, себорея), але воно може стати хорошим доповненням, ефект відчула та побачила на собі.

Далі я помітила, що моя капілярна сіточка стала менш помітною, капіляри не щезли, але стали тонше та світліше на вигляд, завдяки лавровій олії у складі мила, а ще, я думаю, завдяки тому, що моя шкіра перестала бути пересушеною після вмивання.

Шкіра стала на дотик як шовк, стало складно не торкатись власного обличчя 🙂 Вона наче відполірована, я не бачу та не відчуваю потреби у додатковому пілінгу.

Істотно зменшилось запалення. Моя шкіра схильна до запального процесу і його складно погасити, не кожен засіб справляється з ним хоча б частково, алеппському милу це вдається і шкірі комфортно.

Зменшились пори. Саме з порами добре працює мило з чорним кмином з попереднього відгуку: https://club.makeup.com.ua/post/36900/

Я швидко звикла, що моя шкіра має гарний вигляд та добре почувається.

Мінуси:

Тепер лінуюсь наносити догляд після вмивання 🙂

З приводу ціни мила хочу сказати, що не треба дивитись на алеппське мило просто як на мило за 200-300 гривень, це не просто мило, воно не відчувається на шкірі як звичайне мило і працює по-іншому, давайте дивитись на нього як на лікувальний очищувальний засіб для шкіри, якби воно називалось “твердим очищувальним засобом”, то для засобу очищення обличчя ціна у 200-300 гривень звичайна справа, а алеппське мило не тільки лагідно очищує, а ще й лікує ❤️

Самі розумієте, якби воно не працювало так круто як працює, я б обмежилась одним бруском, а тепер я забезпечена засобами очищення на рік-півтора.