alena.rosee

NAJEL | Квіткове Задоволення

Всім привіт! 💕

Я давно люблю такий косметичний засіб як гідролат, завжди цікаво пробувати нові бренди.

Натискай "Дізнатись більше" щоб почитати про різне види використання гідролатів та сому саме цей зараз мій фаворит серед трояндових 🌹

Люблю порівнювати якість, і хоч зазвичай ця диво-водичка має найкоротший склад, але в залежності від якості сировини та процесу дистиляції гідролат з однієї і тієї рослини різних брендів можуть суттєво бути різними.

Тож сьогодні про гідролат французького бренду Najel , який, як ви вже зрозуміли , мені дуже сподобався 🤩

Що ж таке гідролат?

Гідролат - це квіткова вода, яка отримується при дистиляції ефірного масла, тобто склад цього засобу складається з конденсату (це саме і є гідролат) та природного консерванту, щоб водичка зберігалася свіжою довгий час.

Насправді гідролати це дуже цінні помічники в догляді, ще й універсальні.

Najel Organic Damascus Rose Water

💕Пакування:

Флакон пластиковий зі зручним ковпачком, стильний дизайн

💕Консистенція: як водичка

💕Запах: о він прекрасний, це справжні медові троянди кольору бордо , так пахне трояндове варення з пелюстків, аромат для мене просто насолода

💕Склад:

Rosa Damascena (rose) Flower Water, Potassium Sorbate, Citric Acid, Geraniol, Citronellol.

💕Ефект:

Саме трояндовий гідролат має гарні властивості:

- він антиоксидантний

- додає сяйва шкірі

- знімає подразнення

- зволожує

- має antiage ефект

- зміцнює судини шкіри

💕Як я використовую:

- найпоширеніший спосіб - як тонік, приємно протирати обличчя трояндовою водою

- трошки переливаю в міні спрей та наношу на тіло

- пшикаю на волосся для додаткового зволоження влітку та для блиску

- протираю змоченим спонжем обличчя після глиняних масок, змиваючи їх саме гідролатом

Ще можна додавати гідролат в маски, хто сам замішує, але я саме з цим ще не пробувала, він мені дуже подобається і соло )

Пробували такий ? 🤩