SomovaFM

Sexy Miami: Аромат спокусливого літа від Avenue Des Parfums

Sexy Miami: Аромат спокусливого літа від Avenue Des Parfums

Avenue Des Parfums - Український парфюмерний бренд, у якого кожен аромат буде незабутньою подорожею до різноманітних міст світу, в якому підкреслений дух кожного місця.

Всі парфуми представлені у скляній баночці гарної форми, 50 мл легко вміщається в руку. Виглядає елегантно та дорого.

На кожній пляшечці є наліпка характерного кольору із назвою самого аромату, яке має асоціацію з конкретним містом світу.

Дозатор в парфуму зручний, вистачає пару пшиків над собою, бо гарно розпилює велику хмаринку, завдяки чому і розхід мінімальний. Я полюбляю купитися в парфумах і знаю, про що кажу. Цієї пляшечки вистачить на довго.

Sexy Miami: Аромат спокусливого літа від Avenue Des Parfums
Sexy Miami: Аромат спокусливого літа від Avenue Des Parfums

Для знайомства з брендом обрала аромат Sexy Miami.

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Бергамот, Кава, Лимон, Мигдаль

Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Болгарська троянда, Жасмин, Тубероза

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Какао, Кашемірове дерево, Кедр, Кориця, Мускус, Пачулі, Праліне, Сандал

Одразу при розпилі, першу секунду, відчувається різкість на пряна свіжість бергамоту з апельсиновим цвітом. Кислинка лимону, для мене, не відчутна в перших акордах, як і сама кава.

А за секунду, тільки варто йому осісти на шкірі, аромат окутує теплом. та одразу асоціюється із вечірньою прогулянкою палким містом Маямі, палким не від спеки (хоча вона дійсно там є), а від самої атмосфери.

Вже за пару хвилин вступають основні акорди: букет білих квітів наче затягує в себе - це жасмін та тубероза. Їх солодкість розбавляє ірис, надаючи аромату легкості та свіжості. Це той самий тандем, коли під час палкого вечора ти відчуваєш на собі прохолодний вітерець на плечах.

Болгарську троянду не відчуваю, бо для мене вона пахне чимось задушливим та приторним, а в цьому ароматі немає цієї терпкості.

Букет білих квітів йде за мною чарівним шлейфом і вже в перший же день я отримала купу комплементів до цього аромату від незнайомих жінок в магазині та на зупинці.

Вже через деякий час, коли цвітіння жасміну та ірису стихає, але це лише для мого носика вони стають ледь вловимими, то я починаю відчувати аромат шоколадної цукерки: ваніль, какао та праліне. Сандал, ледь вловимий, кружляє десь на горизонті аби збалансувати аромат солодкої цукерки своєю пряністю та приземленістю деревних нот.

Кашемірове дерево та мускус, як раз підтримують квіткові аромати, які я досі відчуваю, якщо піднесу місце розпилу блище до носика і які відчувають перехожі.

Сказати, що я закохалась в цей аромат - нічого не сказати. Я в захваті від того, на скільки він підійшов мені по всім критеріям. Солодкість, квітковість, свіжість.

Чудовий нішевий аромат за доступною ціною. Дівчата, хто полюбляє розкривати нові аромати, які дійсно відкриваються палітрою своїх акордів - раджу придивитися до асортименту бренду.

Також в бренду є офлайн магазинчики в Дніпрі, в двох машстабних ТЦ (не буду називати, але один в центрі, інший на лівому березі), де можна перепробувати всі їх аромати і обрати для себе улюбленця, а може навіть і не одного 😃