Astro beauty

Порожні баночки червня 2024

Порожні баночки червня 2024

Засоби по догляду за волоссям :

Маска для волосся з фітокератином та вітаміном В5 від Manelle - мій незмінний засіб по догляду за волоссям. Нічого кращого ніж ця маска я поки не знайшла . До речі відгук про цю маску мацже рік тому був олним із моїх найперших відгуків в клубі 🤗

https://club.makeup.com.ua/post/18473/

Твердий шампунь Tutti Frutti від Lapush - мій перший твердий шампунь ( спочатку купила маленьку версію цього шампуню на затест, а потім вже і більшу). До цього шампуню я сумнівалась що таким шампунем можна таки справді мити шкіру голови , бо я думала , що він зовсім не піниться - а дарма.

Із плюсів - економний розхід.

Із мінусів - незручна квадратна форма, яка чим ближче до закінчення шампунь починає перетворюватись на різного розміру крихти .

Порожні баночки червня 2024

Скраб Coco Jumbo від Mermade - справжня кокосова насолода для тих як і я шаленіє від цього аромату. Якщо потримати цей скраб на шкірі певний час на тілі , то шикарний запах та ніжність шкіри Вам забезпечена.

Пробник та регенеруючий крем для рук від Lapush - про цей крем я вже писала ось тут :

https://club.makeup.com.ua/post/27782/

Він дійсно класний .

Спеціальний крем для ніг та тіла від Lapush - і про цей крем в мене також був пост :

https://club.makeup.com.ua/post/24802/

Він дійсно чудесний - має надніжну та над легку текстуру , зігріваючий ефект ніжкам та дуже класно зволожує .

Крем для гоління від Lapush - також класний засіб , це вже якась мабуть 6 баночка в моєму догляді саме цього засобу .

Пробник гелю алоє від Eveline - класний гель алоє, ніжно зволожує шкіру ( я його використовувала після бриття) , має цікавий та яскравий аромат .

Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою від 1stly - купую вже вдруге цю пінку і досі не змінила думку , що це найніжніша пінка для вмивання . Класна базова пінка .

Рисовий тонер для відновлення мікробіому шкіри від Hollyskin- не перевіряла звісно його склад ( памʼятаю дівчатка тут не хвалили цей засіб за його склад ) , але те що він робить зі шкірою мені дуже сподобалось .

Аромати Amazing aroma :

#14 - яскравий дюп на відому Бакара руж - стійкий .

Можливо колись придбаю його.

#17 - дуже дуже яскравий квітковий аромат , от його я точно не придбаю .

Олівчик від LCF у відтінку 03 Mauve - моя маленька перемога , адже це перший в житті мною змальований олівець для губ , а також це олівчи з мого project pan , над яким я працювала з січня . І я Вам скажу це дуже вдала інвестиція - він повністю відпрацював свою ціну , а особливл враховуючи той факт що він дуже дуже бюджетний .

Не тестувала звісно оновлену формулу цих олівців, але ця формула була чудесною .

Ось такі мої порожні баночки за пероий місяць літа ))