Missmili

Викидушки червня

Викидушки червня

В червні закінчилось не так багато засобів,але дещо є:

1.Азелаїнова сироватка Q&A -і сподобалось і ні.Ефект помітний дуже не скоро,місяців через два.Період чистки був яскравим і незабутнім,сипало безбожно,але й загоювались прищики швидко.

В цілому шкіра зараз виглядає гарно,плями від акне майже зникли.Ефект краще всього помітно коли робиш фото до і після,бо сироватка діє дуже мʼяко і майже не помітно,особливо якщо відслідковувати дію тільки у щоденному відображені дзеркала.

Допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/41157/

Викидушки червня

2.Гіалуронова сироватка Q&A-нормальна,така проста базова легенька сироватка на літо,для сухої шкіри і на холодний сезон буде заслабка.

Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/39402/

3.Крем з керамідами Q&A-сподобався,мега-щільний поживний крем для обличчя.На теплу пору року-зразу ні,занадто тяжкий,на холодну пору і для сухої шкіри та після кислот-діє добре.

Допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/35798/

4.Ще одна олійка від CHI-обожнюю.На моєму волоссі діє супер,з ним воно блискуче,доглянуте і не таке пористе як зазвичай.

5.Закріплювач-сушка для лаку Quiss Healthy Nails №7 Fast Dry Top Coat-класний,навіть чотири шари лаку швидко підсушує!Є мінус,не зі всіма лаками товаришує,може впливати на стійкість деяких лаків не в кращий бік,тут тільки пробувати і експериментувати.

6.Глиняна маска Byphasse-сподобалась,гарно працює з запаленнями і добре освіжає шкіру.Обʼєму 150 мл вистачає на дуже довго

https://club.makeup.com.ua/post/28309/

7.Гель для душу Dermacol-чудовий!Аромат бананової жуйки)))Дуже нагадує дитинство)