Lykova_Irina

Замовлення червня №2, №3

Замовлення червня №2, №3

Цього разу отримала дві посилки: одна зі складу в Україні, друга - зі складу у ЄС. Є ще третя, але вона застрягла на митниці, тож чекаю ще на неї 🧐

Добре, давайте подивимося, що у мене було у цих двох замовленнях.

Фарба для волосся NUMERO . Чудова фарба, на сьогоднішній день вона найкраща для мене. Більше того, взяла її по акції -50%, що дуже вигідно, як розумієте, тож взяла відразу два відтінки: 4.0 Brown та 4.38 Chocolate brown. Про відтінок 4.0 вже був допис, він тут: https://club.makeup.com.ua/post/40449/

І ще, дівчатка, якщо ви хотіли придбати цю фарбу, не баріться, бо акція зовсім скоро скінчиться і буде шкода нею не скористатися.

Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon. Мій СПФ закінчився, тож вирішила спробувати один з найпопулярніших СПФ кремів. Купую вперше, тому відгук про нього буде пізніше.

Зволожуючий та заспокійливий крем Dermedic. Про нього був допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/37671/ Чудовий крем, особливо для нормальної, сухої та чутливої шкіри. І зволожує добре, і заспокоює. Друге для мене інколи буває найголовніше і крем чудово допомагає.

Лак для нігтів від Pastel. Багато чула хорошого про цей бренд і про лаки зокрема. Вирішила спробувати. У мене відтінок 08 - це блідо рожевий, дуже гарний, дійсно пастельний відтінок. Мені вже сподобався пензлик, він такий як я люблю : плаский та широкий, схожий на пензлі у лаках Topface. Цей відтінок не камуфлюючий, скоріше буде давати щільне покриття. Але точніше зможу розказати коли протестую на нігтях.

Ну в останнє у замовленні - це Гель-кератолік "М'яке лезо" від Shelly. У мене дуже суха шкіра на п'ятах, особливо влітку. І виглядають вони... мама рідна... 🙈 Дівчатка тут так хвалили продукцію від цього бренду, що я не могла не спробувати.

Дуже дякую за увагу! Бережіть себе і до зустрічі 😘

Замовлення червня №2, №3
Замовлення червня №2, №3
Замовлення червня №2, №3
Замовлення червня №2, №3
Замовлення червня №2, №3
Замовлення червня №2, №3