Ya Yana

+1 комфортний сонцезахист у скарбничку

+1 комфортний сонцезахист у скарбничку

Цей продукт обіцяє не лише попередити появу нових пігментних плям, а й боротися із тими, що вже є в наявності — компонент Luminous630 у складі є запатентованим і відповідає саме за це. Я користуюся продуктом тиждень і бачу, що тон шкіри став рівнішим, не скажу щодо того, чи вибілив він конкретні плямки, але загальна картина стала подобатися мені більше. Помітний результат обіцяний лише після 4-х тижнів користування, ну що ж, подивимося)

  • Фільтри тут хімічні, отже потребують оновлення +/- кожні 6 годин.
  • Гіалуронова кислота у складі допомагає шкірі утримувати вологу всередині та підтримувати оптимальний гідробаланс.
  • Вітамін Е діє, як антиоксидант, бережучи молодість нашої шкіри.

Крем підходить для усіх типів шкіри, і навіть чутливої. Чудовий на кожен день.

Найперше, за що я переймаюсь, тестуючи усе що завгодно для обличчя — це комедогенність. Я дуже боюся спровокувати висипання, і якщо продукт цього не зробив, то вже 90% гарантії, що ми подружимося. З цим крем-флюїдом так і сталося. Ніяких запалень, почервонінь и подразнень. Все пройшло чудово.

Наступна ланка оцінювання — комфорт. Тут теж 10/10, бо крем досить приємний на дотик, і після нанесення не виникає відчуття, що шкіра «задихається». Протягом дня крем не скочується і не «пливе».

Переходимо до того, як продукт виглядає на шкірі. Так, він блищить, але не дуже сильно, прибрати це пудрою — легко. З тональними кремами та консилерами санскрін також подружився. Без макіяжу блиск теж виглядає гарно. Це скоріше природне сяйво шкіри, ніж жирний млинчик.

Крем ніяким чином не впливає на тон шкіри, не білить і не тонує недоліки. В пакованні він здається за кольором, як тональний крем, але пігментів, які б повпливали на ваш тон, продукт не має.

Чи захищає? О так, погода в Києві дала мені всі шанси затестити рівень захисту цього крему. Шкіра не червона, без опіків і почуває себе чудово.

Аромат цього сонцезахисту сильніший, ніж я люблю. Він відчутний, але тільки під час нанесення. Щось квітково-трав’яне.

Загалом, я цілком задоволена знахідкою, і приємно вражена такою комфортною формулою. Якщо є питання, став їх у коментарях)